1e Winnaar Archeologo wedstrijd

Geplaatst op in de categorie nieuws

Cetabever - Winnende foto Archeologo wedstrijd

Alf Zwilling, senior communicatieadviseur in Den Haag, wint de eerste iPad2 van documentspecialist B-ware Business Software. Zijn CetaBever-foto met contrasten (genomen in Monclar-de-Quercy, Frankrijk) was de beste van tientallen inzendingen voor de eerste editie van de DocSys.Web® Adformatie Archeologo fotowedstrijd.

De jury schrijft bij de winnende foto van Alf onder andere het volgende: “Winnaar is het CetaBever-logo op de volledig verveloze deur. Leuke foto met veel couleur locale en humor. Het CetaBever-logo heeft in 2006 de meest recente gedaanteverandering ondergaan.”

De jury – Edo van Dijk van Edenspiekermann, Hans P. Brandt van Total Identity en Erwin Wijman van TamTam – zag mooie Heinekens, Hema’s en PTT’s. Een verweerde EHBO-verbandtrommel en een antieke Agip waren in beeld. Nieuwe foto’s van merk/reclame-uitingen met couleur locale of waar de tijd stilstaat zijn welkom in de volgende ronde. Stuur deze mét vindplaats naar archeologo@docsysdotweb.nl.

Prijsuitreiking iPad Archeologowedstrijd

Op 13 juli jl. heeft Alf Zwilling uit handen van Bas ten Hoeve, directeur en eigenaar van B-ware Business Software, de gewonnen iPad2 in ontvangst mogen nemen.

Terug naar het overzicht