Als niet al uw klanten Jansen heten

Geplaatst op in de categorie nieuws

Afgelopen vrijdag werd bij diverse nieuwssites het volgende bericht gemeld: “6500 brieven aan mevrouw Jansen”. Een pijnlijke misser die met DocSys.Web® nooit had kunnen gebeuren.

Uit naam van de burgemeester van Slochteren hebben alle 6500 huishoudens in deze gemeente een brief gekregen die gericht is aan mevrouw Jansen. De brief, die donderdag op de mat lag, was een uitnodiging aan de inwoners van het dorp om deel te nemen aan Burgernet.

De gemeente wilde juist vriendelijk overkomen door alle ontvangers persoonlijk aan te spreken, zo werd gemeld. Maar door een fout van de drukkerij stond er nu boven elke brief “Geachte mevrouw Jansen”.

Het versturen van een gepersonaliseerde brief wordt ook wel een mailing genoemd. Met DocSys.Web® is dit proces geautomatiseerd, waardoor op basis van het adres altijd de juiste aanhef geplaatst wordt. Het is zelfs mogelijk om bij de ene geadresseerde Geachte te gebruiken en bij de andere Beste, zodat de mensen die u persoonlijk kent ook op een persoonlijkere manier aangesproken worden …

bron: http://www.nu.nl/

Terug naar het overzicht