DocSys.Web® en eWorX bij Antares

Geplaatst op in de categorie nieuws

De woningmarkt is onderhevig aan veranderingen. Om hierop in te spelen wil Antares graag innovatief zijn. Om de verschillende doelgroepen goed te kunnen bedienen ontwikkelt Antares andere woonvormen, nieuwe voorzieningen en betere dienstverlening.
De mailings naar huurders waarvan de documenten gearchiveerd moeten worden, werden voorheen door de medewerkers handmatig geïndexeerd. Dit kostte tijd en in veel gevallen werkte het niet efficiënt genoeg voor de medewerkers.

DocSys.Web-koppeling met eWorX van Square DMS

Met de automatische documentherkenningsmodule van eWorX van Square DMS is het nu mogelijk een groot deel van uitgaande en interne papieren en elektronische documenten automatisch te verwerken. De koppeling van DocSys.Web met het documentinformatiesysteem eWorX geeft de mogelijkheid om documenten van de mailings van huurders afzonderlijk te archiveren in eWorX. Door de automatische registratie van kenmerken is het voor de medewerkers van Antares geen noodzaak meer om de documenten handmatig te indexeren. Bovendien worden bij antwoordbrieven de registratiegegevens automatisch overgenomen.

Rogier Verheijen, Hoofd ICT van Antares, is erg positief over het gebruik van DocSys.Web: “DocSys.Web maakt het aanmaken en beheren van documenten voor onze medewerkers een stuk eenvoudiger. Er wordt de medewerkers werk uit handen genomen door de koppeling tussen DocSys.Web en eWorX.”

Terug naar het overzicht