B-ware gebruikersdag

Geplaatst op in de categorie nieuws

B-ware Gebruikersdag

Speciaal voor u als gebruiker van Business Software van B-ware, is er een gebruikersdag georganiseerd. U ontmoet deze dag directieleden, managers, communicatieadviseurs en IT-managers van allerlei organisaties uit het hele land. Enkele interessante sprekers gaan in op actuele onderwerpen rond innovatieve communicatie.

Het consequent en eenduidig uitdragen van uw huisstijl draagt in grote mate bij aan een professionele uitstraling van uw organisatie.

U kent de producten van B-ware uit eigen ervaring en weet hoe eenvoudig u kunt voldoen aan bovenstaande stelling. Maar kent u alle gebruikersgemakken van de software die u in huis heeft?
Kom naar de gebruikersdag die B-ware speciaal organiseert voor goede relaties zoals u. Hoor nieuwe ontwikkelingen, ontmoet vakgenoten en ervaar hoe u nog meer kunt halen uit het softwaresysteem dat u al heeft.

Per 1 april 2008 opent B-ware het klantenportaal voor gebruikers van haar softwaresystemen. Het werkt als een digitale servicedesk waar u antwoorden op uw vragen vindt en gebruikerstips ontvangt.

Voor wie
Speciaal voor u als gebruiker van DocSys.Web van B-ware is deze gebruikersdag georganiseerd. U ontmoet deze dag directieleden, managers, communicatieadviseurs en IT-managers van allerlei organisaties uit het hele land. Enkele interessante sprekers gaan in op actuele onderwerpen rond innovatieve communicatie.

Wanneer en waar
De gebruikersdag vindt plaats op 20 maart 2008 in de Business Lounge van het Arke Stadion, Colosseum 65 te Enschede. Nederlandse Spoorwegen brengt u gratis tot aan de voordeur. Komt u liever per auto naar ons toe, dan bent u verzekerd van een parkeerplaats dichtbij de Business Lounge.

Globale programma-indeling*
11.00 uur   Ontvangst in Business Lounge Arke Stadion Enschede
11.30 uur   Presentatie door Bas ten Hoeve, directeur van B-ware
12.30 uur   Lunch
13.30 uur   Presentatie gastspreker Prof. Dr. M.F. Steehouder
14.30 uur   Gelegenheid tot het stellen van vragen
Afsluiting van het officiële programma met aansluitend een informeel samenzijn met een hapje en een drankje

*programma-indeling onder voorbehoud

Inschrijven
Wij ontmoeten u graag op 20 maart. Daarom is deelname aan deze verzorgde dag voor u helemaal gratis. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Terug naar het overzicht