B-ware is Microsoft Gold Certified Partner

Geplaatst op in de categorie nieuws

Met ingang van 15 december 2008 heeft Microsoft aan B-ware Business Software het Gold Certified Partner Level toegekend. Microsoft stelt zeer hoge eisen aan een Gold Certified Partner op het gebied van certificering van software, medewerkers, toegepaste technologieën en continuïteit. B-ware voldoet aan al die eisen en kan daardoor profiteren van een optimale ondersteuning van en samenwerking met Microsoft. Dit stelt ons in staat een kwalitatief nog betere dienstverlening te kunnen aanbieden en vanuit Microsoft hierbij nog beter ondersteund te worden.
Voor onze klanten geldt: een kwalitatief nog betere dienst en product!

Microsoft Gold Certified Partner

Voor het bereiken van de Gold Certified status dient de partner te beschikken over onder andere gekwalificeerde medewerkers, gecertificeerde software en voldoende klantreferenties.

Medewerkers

Om toe te kunnen treden tot het hoogste partner-niveau, dient B-ware te beschikken over gekwalificeerde en door Microsoft gecertificeerde medewerkers. Om de kennis van onze medewerkers op het vereiste niveau te houden, is ieder medewerker van B-ware minimaal een zogenaamde Microsoft Technology Specialist, of is daarvoor in opleiding.

Gecertificeerde Software

Onderdeel van het certificeringtraject is het laten testen van een commercieel verkrijgbaar product door een keuringsinstantie op een Microsoft Windows en Office platform. De DocSys desktop variant, zoals deze bij de invoering van de Rijksbrede huisstijl recent bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat is uitgerold, heeft de zogenaamde ‘Platform Test for ISV Solutions’ met glans doorstaan.

Klanten

Het streven van B-ware naar een langdurige relatie met haar klanten, heeft er toe bijgedragen dat alle gevraagde klanten graag als referentie wilden optreden. Het voor de klant uitgevoerde project, projectdeel of geleverde standaard-product is dan onderdeel van de referentiebeschrijving. In dit geval betroffen alle referenties de levering van een onderdeel van documentgeneratie, variërend van een standalone documentserver, een correspondentietool tot een elektronische-nieuwsbrieven-generator.

Microsoft Software

Als Microsoft Gold Certified Partner ontwikkelt B-ware geïntegreerde oplossingen op basis van de innovatieve producten van Microsoft. Voor onze software op het gebied van documentgeneratie, DocSys en DocSys.Web, integreren wij verschillende Microsoft Office onderdelen zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook met koppelingen naar gegevens in MS Access of op basis van MS SQL Server. B-ware is op deze manier in staat om op een betrouwbare wijze de klant te ondersteunen met een oplossing waar men ook écht verder mee komt.

Terug naar het overzicht