Brievenboek KPN HRM met DocSys.Web®

Geplaatst op in de categorie nieuws

Binnen het HR Shared Service Centre van KPN worden de personeelsbrieven uit het zogeheten brievenboek aangemaakt met behulp van de module voor standaarddocumenten van DocSys.Web®. Op deze wijze komen ook de brieven aan het eigen personeel altijd in de juiste huisstijl aan, terwijl er toch maar één set modellen te onderhouden is. De gegevens uit PeopleSoft, een applicatie van Oracle, worden automatisch overgenomen in de gegenereerde brieven.

B-ware koppelt PeopleSoft aan DocSys.Web®

De HRM-afdeling van KPN maakt voor het beheren van werknemersgegevens gebruik van PeopleSoft. Alle brieven die door de HRM-afdeling worden gemaakt en naar de werknemers gestuurd, bevatten veel gegevens die in PeopleSoft opgeslagen zijn. Voorheen dienden de HRM-managers met de hand de gegevens over te typen in de brieven. Met de weblink-koppeling tussen DocSys.Web® en PeopleSoft kunnen de managers nu met een druk op een knop -direct vanuit het betreffende werknemersdossier- een brief laten genereren.

De gegevens vanuit PeopleSoft worden via een XML-bestand met een weblink koppeling naar DocSys.Web® overgedragen. DocSys.Web® fungeert hier als een documentgenerator. De HRM-managers hoeven zelf geen handelingen meer te verrichten in het document binnen Word.

Alle HRM-documenten worden beheerd en gegenereerd door DocSys.Web®. Hierdoor kan gegarandeerd worden dat ook de HRM-brieven altijd voldoen aan de huisstijl van KPN.

Terug naar het overzicht