Integratie DocSys Online met SharePoint en Office 365 zorgt dat Cordaan altijd en overal in huisstijl communiceert

Zorgaanbieder Cordaan ondersteunt en verzorgt haar cliënten op veel verschillende locaties. Medewerkers moeten vanaf iedere locatie en met verschillende devices corresponderen in huisstijl en eenvoudig de daarvoor benodigde documenten kunnen genereren. DocSys Online is de cloud-oplossing die dat mogelijk maakt.

Documentcreatie in huisstijl, integratie Office 365 en SharePoint

Cordaan heeft bij de herinrichting van haar ICT-landschap gekozen voor Office 365 en SharePoint, zodat medewerkers op elk moment, vanaf elke locatie en met ieder apparaat toegang kunnen krijgen tot de benodigde informatie. Cordaan kent het belang van consequent gebruik van de huisstijl. Parallel aan de implementatie van de nieuwe werkplek is daarom gezocht naar een oplossing voor het maken van huisstijldocumenten in de Office 365 omgeving. Er werd gekozen voor DocSys Online. DocSys Online verzorgt de huisstijl in Office Online en integreert volledig met SharePoint en OneDrive for Business.

Documenten, presentaties altijd in huisstijl

DocSys Online biedt de medewerkers van Cordaan een aantal slimme huisstijlmodellen die vanaf iedere locatie te openen en eenvoudig in te vullen zijn. Hierdoor kunnen de medewerkers van Cordaan altijd PowerPoint-presentaties, brieven en e-mails in huisstijl maken. Op korte termijn wordt DocSys Online uitgebreid met diverse andere modellen.

E-mailhandtekening in huisstijl

DocSys Online verzorgt ook de e-mailhandtekening in Outlook Online. E-mails worden hierdoor automatisch voorzien van een handtekening in de juiste huisstijl. Ook op smartphones en tablets die gebruikmaken van de Outlook Web App (OWA).

Lees meer over DocSys Online

“Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys Online is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling.”
Nadia Pignato, Senior Communicatieadviseur Cordaan

Over Cordaan

Cordaan biedt vanuit vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk en Nieuw-Vennep zorg en ondersteuning aan ruim 17.000 cliënten. Het cliëntenbestand bestaat uit mensen die korte of lange tijd zijn aangewezen op verzorging en verpleging, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met chronische psychische problemen. Met ruim 8000 medewerkers en ruim 2000 vrijwilligers probeert Cordaan haar cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Het liefst in hun eigen omgeving, hun eigen huis, maar als dat niet kan, in een zorgomgeving waar mensen zich veilig voelen.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op