KPMG gebruikt het flexibele Headlines voor prachtige nieuwsbrieven

KPMG wil de vanzelfsprekende keuze zijn voor klanten en medewerkers door haar klanten te ondersteunen bij de uitdagingen en issues van vandaag. Om deze toonaangevende inhoud te communiceren is ook een verpakking nodig die professionaliteit uitstraalt.

Strenge eisen

KPMG zocht daarom naar een applicatie die het maken van professionele nieuwsbrieven makkelijk maakt, maar ook voldoet aan de eisen van de eigen ICT-afdeling ten aanzien van beheer en veiligheid.

Huisstijl geborgd

In de drukke e-mailwereld verhogen vorm en uitstraling merkbaar de attentiewaarde. Voor extern gebruik zijn daarom een aantal flexibele Headlines-modellen ontwikkeld, die de inhoud een herkenbare uitstraling in de KPMG-huisstijl geven.

Diverse opties

Binnen de huisstijl zijn een aantal varianten ontwikkeld om informatie van de directie, OR, HRM, Facilities/ICT en de KPMG-competentiegroepen een herkenbaar gezicht te geven. Met Headlines communiceert KPMG de issues van vandaag, zowel naar klant als medewerker.

"De kracht van Headlines zit ‘m in de eenvoud. Nieuwe gebruikers zijn daardoor snel in staat om zelf nieuwsbrieven of uitnodigingen op te maken en te versturen, zonder uitgebreide training of begeleiding. Met name de opmaak van interne nieuwsbrieven kan als gevolg daarvan eenvoudig decentraal plaatsvinden, inmiddels door zo’n 250 gebruikers verdeeld over de KPMG-vestigingen in het land. En dat alles conform onze huisstijl."
Martin Janse, Projectleider CRM bij KPMG

Over KPMG

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in audit, tax en advisory. KPMG wil toonaangevend zijn in de markten waarin zij actief is. Door de best mogelijke dienstverlening op audit, tax en advisory te bieden, wil zij de vanzelfsprekende keuze zijn voor klanten en medewerkers. KPMG Nederland heeft 15 kantoren en circa 3.500 medewerkers in dienst. KPMG ondersteunt klanten met de belangrijke issues en uitdagingen van vandaag.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op