Gepersonaliseerde, foutloze correspondentie bij Menzis

De mens staat centraal bij alles wat Menzis doet. Belangrijke eis bij de fusie in 2005 was het op efficiënte en gebruiksvriendelijke wijze ondersteunen van de huisstijl. Klanten kunnen op Menzis rekenen op de moeilijke momenten dat ze zorg nodig hebben. Vertaald naar correspondentie betekent dit dat deze persoonlijk en foutloos moet zijn.

Integratie backoffice-systemen

Bij een fusie is de integratie van de verschillende backoffice-systemen altijd een punt van zorg. Door de open hybride architectuur kan DocSys als geen ander complexe documenten genereren op basis van informatie uit andere IT-systemen. Doordat minder menselijke handelingen nodig zijn verhoogt dit de kwaliteit en vermindert het de doorloop- en reactietijd.

Beveiligde documenten

Voor Menzis is een geïntegreerd huisstijlsysteem opgezet voor Word, Excel en PowerPoint met speciale beveiliging van Office-documenten. Door de automatische koppeling met andere IT-systemen (o.a. het CRM-systeem) is bijvoorbeeld de doorlooptijd voor het aanmaken van contracten aanzienlijk verminderd. Documenten worden sneller gemaakt.

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.”
Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis

Over Menzis

Menzis is ontstaan door de fusie van de verzekeraars Amicon, Geové en NVS. Met ruim twee miljoen verzekerden hoort Menzis tot de top 4 van de zorgverzekeraars in Nederland. Zij biedt diensten en verzekeringen aan op het gebied van zorg, gezondheidsbevordering, ziekteverzuim, verzuimreductie en re-integratie.

Als coöperatie is winst voor Menzis een middel om het doel van goede en betaalbare zorg voor iedereen te realiseren. Menzis onderscheidt zich door de klant centraal te stellen. Voor Menzis zijn dit de verzekerden maar ook de werkgevers met een collectief contract en verzekeringskantoren. Bij Menzis werken ruim 2.200 medewerkers, verspreid over drie locaties.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op