NIBC kan eenvoudig maatwerk HR-documenten aanmaken vanuit maatwerk HRM-applicatie

De klanten van NIBC vragen maatwerk. Daarom stelt NIBC multidisciplinaire teams samen die de kennis en kwaliteit kunnen leveren om aan de hoge verwachtingen van de NIBC-klanten te kunnen voldoen. De corporate competenties zijn gebouwd op de competenties van de NIBC-medewerkers.

Internal branding

NIBC hecht veel waarde aan internal branding. De medewerkers van NIBC zijn onderdeel van de kwaliteit die aan klanten wordt geleverd. Dit was ook de reden om Document Output Management uit de HRM-backoffice-applicatie te halen.

HRM-Brievenboek

Met een gerichte en gespecialiseerde documentgenerator krijgen uitingen de uitstraling en kwaliteit die passen bij de bedrijfscultuur van NIBC. Om ergernis en fouten in het proces te voorkomen is het cruciaal dat een HRM-Brievenboek direct gekoppeld is aan de maatwerk HRM-backoffice-applicatie Stars. Met DocSys worden de wensen van NIBC gerealiseerd: professioneel opgemaakte documenten die direct vanuit de HRM-applicatie worden gegenereerd.

“Alle HR-documenten kunnen direct vanuit de HRM-applicatie worden aangemaakt, zonder gegevens over te typen. De aandacht en zorgvuldigheid die we aan onze klanten geven, kunnen we dankzij de flexibiliteit en uitstraling van onze correspondentie ook aan onze eigen mensen geven.”
Philip Krijger, Business Manager NIBC

Over NIBC

NIBC is de bijzondere bank voor beslissende momenten. NIBC is een onafhankelijke Private Merchant Bank met een wereldwijd distributienetwerk. De compacte en professionele organisatie met een AA-credit rating geeft de bank een unieke positionering. Voor elke transactie wordt zorgvuldig een team geselecteerd uit de Merchant Banking en Specialised Finance divisies. Merchant Banking biedt een combinatie van advisering, financiering en investeringen aan in de Benelux en Duitsland. Specialised Finance is ingedeeld naar internationale sectoren en werkt in de scheepvaart, olie- en gasdienstverlening, infrastructuur en duurzame energie en commercieel vastgoed. Daarnaast verstrekt NIBC woninghypotheken en internetsparen aan via NIBC Direct in Nederland, Duitsland en België.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op