Effectief documentmanagement door integratie systemen bij Wooncompagnie

In het businessplan ‘Thuis in de kern’ heeft Wooncompagnie haar doelstellingen voor de komende jaren vastgelegd. Onderdeel van de realisatie is het verbeteren van de werkprocessen.

Procesverbetering

Basis van de procesverbetering is een Document Management Systeem (DMS), eWorX van Square DMS. Om een DMS maximaal te laten renderen is cruciaal dat alle documenten worden opgeslagen met minimale gebruikersinspanning en dat metadata geautomatiseerd wordt toegevoegd.

Integratie met andere systemen

Door de open architectuur van DocSys.Web zijn eenvoudig koppelingen te realiseren met andere systemen, waardoor kenmerken automatisch worden opgehaald. Daarnaast geeft DocSys.Web de aanvullende kenmerken van alle correspondentie door op basis van het gekozen documentmodel. Dit voorkomt dat gebruikers kenmerken moeten overtypen.

Gegarandeerde opslag in DMS

Een andere reden om samen te werken is het feit dat door de integratie van documentcreatie van DocSys.Web met DMS eWorX alle documenten gegarandeerd in het DMS worden opgeslagen, ook bij hergebruik van documenten en digitale communicatie (mailings). Zo wordt door DocSys.Web bij een massamailing zowel het bericht als de bijlage opgeslagen in het persoonlijke dossier. Uw correspondentie wordt perfect gearchiveerd.

"De medewerkers vinden het erg prettig dat de trefwoorden automatisch worden ingevuld bij het maken van een document. Als ICT-verantwoordelijke vind ik het belangrijk dat ik met DocSys.Web 100% garantie heb op het inbrengen van alle documenten in het DMS. Hierdoor kan ik met een gerust hart zeggen dat we de doelstellingen en resultaten halen met deze investering."
René Mackenbach, Hoofd ICT Wooncompagnie

Over Wooncompagnie

Woningcorporatie Wooncompagnie uit Hoorn bezit ruim 13.000 woningen, verspreid over 14 gemeenten in Noord-Holland. Daarmee is Wooncompagnie één van de grootste woningaanbieders in het landelijk gebied van Noord-Holland. De thema’s voor de komende jaren zijn: ‘maatschappelijk presteren’, ‘duurzaam investeren’ en ‘innovatief ondernemen’. Daarom investeert Wooncompagnie in maatschappelijk vastgoed (scholen, buurthuizen en sportvelden), energie en duurzaamheid.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op