B-ware Business Software

Ruim 25 jaar specialist in documentcreatie

B-ware Business Software is ontwikkelaar en leverancier van DocSys.

Directeur Bas ten Hoeve ontwikkelde tijdens zijn studie al software om technische en administratieve processen te optimaliseren. Inmiddels is B-ware ruim 25 jaar gespecialiseerd in documentcreatie en het digitaliseren van documentprocessen en kozen prachtige organisaties zoals Heineken, KPN, NS en diverse ministeries voor onze oplossingen. Stilstand is achteruitgang, we ontwikkelen DocSys natuurlijk steeds verder door. Gebruiksvriendelijkheid, het makkelijk maken voor de gebruiker is hierbij altijd het uitgangspunt.

Missie: documentcreatie en Output Management vereenvoudigen

U moet informatie vastleggen en delen. Dit doet u door gebruik te maken van diverse systemen, verschillende soorten documenten en verschillende traditionele en digitale kanalen. Document-gerelateerde werkzaamheden kosten vaak onnodig veel tijd, kunnen voor veel frustratie zorgen en er is een grote kans dat er fouten gemaakt worden. En dat is absoluut niet nodig.

Wij zorgen dat onze klanten eenvoudig en snel, foutloze documenten maken, delen en archiveren. Tijdrovende, foutgevoelige handelingen zoals het overtypen en kopiëren van gegevens behoren tot het verleden doordat de benodigde informatie rechtstreeks uit uw systemen gehaald wordt. Informatie die niet vastgelegd kan worden in uw systemen kan gestandaardiseerd worden in de vorm van standaarddocumenten en intelligente tekstblokken. Modellen voor documenten zijn snel te openen en de juiste inhoud is met enkele muisklikken te genereren. Foutloos en altijd in huisstijl. Documenten kunnen geautomatiseerd worden gedeeld, geprint en/of opgeslagen op de gewenste locatie. Allemaal vanuit één applicatie.

Visie: vereenvoudigen is verbeteren

Onze visie is: vereenvoudigen is verbeteren. Een soepel proces zorgt voor het beste resultaat. Wij realiseren daarom het volgende voor onze klanten:

  • Procesoptimalisatie: documenten worden makkelijk en snel gemaakt.
  • Output optimalisatie: inhoud én opmaak (in huisstijl) van documenten is correct.
  • Document Output Management optimalisatie: gecreëerde documenten worden op de juiste manier opgeslagen, gedeeld en/of verstuurd.

Meer dan een leverancier

Onze klanten zien ons niet alleen als leverancier, maar vragen ons mee te denken hoe ze processen steeds verder kunnen optimaliseren.

Microsoft Gold Partner

B-ware Business SOftware is Microsoft Partner Gold Application DevelopmentB-ware Business Software is Microsoft Gold Partner Application Development.

Microsoft Office specialist

Als Microsoft Office specialist ondersteunen wij u graag bij uw Office vraagstukken.

Vacatures

Kijk voor actuele vacatures op de site van B-ware Business Software

Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
Eneco gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Logo Arcadis
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op