Damen Schelde voert DocSys.Web® in

Geplaatst op in de categorie nieuws

Damen Schelde voert met ingang van 20 oktober 2008 de huisstijl door in al haar correspondentie, presentaties en e-mail. In zeer korte tijd heeft B-ware Business Software zorg gedragen voor de ontwikkeling van de verschillende sjablonen en modellen, de inrichting van DocSys.Web®, de installatie op locatie en de opleiding van de technisch- en functioneel beheerders. De doorlooptijd van de eerste fase, van opdracht tot oplevering, heeft slechts zeven weken geduurd.

Adres- en afzendergegevens

Voor de keuze van adressen biedt DocSys.Web® de mogelijkheid gebruik te maken van de adressen zoals opgeslagen in Outlook, adresboeken per afdeling en de adressen uit de personeelsadministratie.
Voor de afzendergegevens wordt gebruik gemaakt van een gecombineerd boek met gegevens uit de Active Directory en systeemspecifieke data.

Business Units 

In eerste instantie zijn de business units Damen Schelde Naval Shipbuilding en Damen Schelde Gears de gebruikers van het systeem. Ook de onderdelen Scheldepoort en Amels zullen van het systeem gebruik gaan maken.

Over Damen Schelde Naval Shipbuilding

Damen Schelde Naval Shipbuilding maakt onderdeel uit van de Damen Shipyards Group. De Damen Shipyards Group bestaat uit een 30-tal werkmaatschappijen in binnen- en buitenland met een totale omzet van circa 1,4 miljard Euro.
Damen Schelde Naval Shipbuilding levert producten van topkwaliteit. De grote ervaring in combinatie met de mondiale faciliteiten van de Damen groep zorgt voor een unieke samenwerking. Bij de realisatie hiervan neemt zij vooral de bouwstrategie en projectmanagement voor haar rekening.

Damen Schelde Naval Shipbuilding beschikt over een moderne engineeringorganisatie, verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van de door Marinebouw in opdracht genomen schepen. Bovendien wordt in toenemende mate gewerkt aan opdrachten voor andere bedrijven in binnen- en buitenland.

Terug naar het overzicht