DocSys Online ontwikkelingen september 2016

Geplaatst op in de categorie nieuws

De afgelopen periode zijn we weer druk bezig geweest met de ontwikkelingen van DocSys Online. De ontwikkeling van het Office 365 lint gaan goed, inclusief tooling zodat onze klanten zo efficient mogelijk een lint in huisstijl kunnen krijgen. De huidige functionaliteit is het starten van DocSys Online vanuit alle Office applicaties. De aankomende tijd gaan we deze functionaliteit uitbreiden met heropenen en makkelijk de juiste stijl kunnen zetten.

Verder hebben we het groepenbeheer uitgebreid. Beheerders kunnen nu een DocSys groep aanmaken op basis van claims die vanuit de inlog server komen. Hierdoor is het mogelijk om in een groep te zitten op basis van je e-mail adres of inlognaam, naast de oude functionaliteit van AD rechtengroepen.

Naast deze ontwikkeling is het nu ook mogelijk om een groep een of meerdere ‘eigenaren’ te geven. Deze eigenaren kunnen niets meer in DocSys dan andere gebruikers, afgezien van het feit dat ze in hun groep andere gebruikers toe kunnen voegen. Hierdoor wordt de algemeen beheerder ontlast, en kunnen gebruikers onderling snel schakelen bij het toevoegen of verwijderen van rechten.

Als laatste hebben we in de beheerpagina van DocSys Online onderin het nieuwste nieuws over DocSys toegevoegd. Onder andere zal dit nieuwsbericht hier automatisch verschijnen, zodat beheerders altijd up to date kunnen blijven van het laatste nieuws.

Dat was het weer voor deze maand, volgende maand weer een update.

Paul Wierstra | Product & Project Manager DocSys Online

 

 

Tags

Terug naar het overzicht