DocSys.Web® bij Consumentenautoriteit

Geplaatst op in de categorie nieuws

De Consumentenautoriteit is het nieuwe jaar gestart met het invoeren van de rijksbrede huisstijl en gelijktijdig is DocSys.Web® in gebruik genomen.
Een complete set aan Word-huisstijlmodellen (brief, fax, agenda, rapport, etc.) is beschikbaar binnen DocSys.Web® waardoor zowel intern als extern de huisstijl uniform toegepast zal worden.

Voor presentaties is ook de module Impression geïntegreerd in DocSys.Web®, samen met de Slide Assistant een onmisbaar hulpmiddel om in een handomdraai een presentatie te maken die voldoet aan alle strenge huisstijlregels. De medewerkers kunnen zich concentreren op de inhoud en kunnen erop vertrouwen dat alle huisstijlregels automatisch doorgevoerd worden.

Over de rijksbrede huisstijl

De nieuwe uitstraling is het gevolg van de rijksbrede huisstijl waaraan alle rijksoverheidsinstellingen moeten voldoen. Het doel van één huisstijl is om de rijksoverheid herkenbaarder en toegankelijker te maken voor burgers en bedrijven. Ook verwacht het kabinet dat er kosten worden bespaard, doordat het ontwikkelen en beheren van één huisstijl goedkoper is dan ontwikkelen en beheren van ruim 200 verschillende stijlen.

Over de Consumentenautoriteit

De Consumentenautoriteit is de toezichthouder op consumentenrecht en eerlijke handel. De Consumentenautoriteit bevordert eerlijke handel tussen bedrijven en consumenten, met als uitgangspunt de economische belangen van consumenten. Het aanpakken van collectieve inbreuken en het vergroten van kennis over rechten en plichten zijn daarbij de belangrijkste taken. De Consumentenautoriteit is een dienst van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

Terug naar het overzicht