DocSys.Web® werkt met alle browsers

Geplaatst op in de categorie nieuws

Tot op heden was het alleen mogelijk om DocSys.Web® rechtstreeks vanaf de desktop, vanuit MS Office of vanuit Internet Explorer te starten. Met de nieuwe DocSysStarter is het nu ook mogelijk om vanuit iedere browser DocSys.Web® te starten. Vanaf versie 2.0.4 wordt de DocSysStarter standaard meegeleverd, bij oudere versies is deze los te installeren.

Met het browserkeuzescherm in aantocht is het voor iedereen van belang om te kijken of zijn applicatie voorbereid is om te werken met een andere browser. DocSys.Web® draait buiten de browser in een apart proces op de desktop. Het opstarten van dit proces werd echter alleen door Internet Explorer ondersteund. B-ware heeft daarom een aparte applicatie ontwikkeld die na installatie vanuit iedere browser gestart kan worden en deze applicatie start zonder gebruikersinterface vervolgens DocSys.Web® op.

De techniek achter deze nieuwe opstart methode werkt met alle browsers op het windowsplatform. Met de vijf grootste browsers, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera en Apple Safari is deze techniek uitvoerig getest.

Terug naar het overzicht