DocSys.Web bij Koninklijke Wegener NV

Geplaatst op in de categorie nieuws

Afgelopen maand hebben we bij Wegener DocSys.Web opgeleverd. We hebben Wegener niet alleen geholpen met de overstap naar Microsoft Office 2007, maar ook met het invoeren van een nieuwe huisstijl. Een hele uitdaging, want bij Wegener worden maar liefst 20 verschillende logo’s gebruikt.

Wegener is de grootste uitgever van regionale dagbladen en huis-aan-huiskranten in Nederland. Dagelijks bezorgt Wegener zeven verschillende regionale dagbladen. Gedurende een week produceert Wegener ruim 225 nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten. Daarnaast ontwikkelt en exploiteert Wegener internetproducten zoals Jobtrack en Autotrack.

Binnen zo’n grote organisatie met veel verschillende identiteiten is DocSys.Web met de de Multi Label Manager een uitkomst. De Multi Label Manager biedt de mogelijkheid om een bibliotheek van logo’s aan te leggen en deze logo’s te koppelen aan de huisstijlmodellen. Bij het maken van een brief wordt het juiste logo van de betreffende afdeling geplaatst. Per afdeling of zelfs per uitgave kan worden bepaald welk logo of welke afzendgegevens geplaatst worden.

Dat voor alle brieven van de verschillende afdelingen één huisstijlsjabloon wordt gebruikt, is voor de medewerkers niet zo belangrijk, maar des te meer voor de functioneel beheerder. Eventuele wijzigingen aan de huisstijl hoeven maar op een plek gedaan te worden en DocSys.Web zorgt ervoor dat alle werkstations automatisch het juiste sjabloon gebruiken.

Wegener logo's

Terug naar het overzicht