DocSys.Web® is de ‘HEINEKEN – VI Tool’

Geplaatst op in de categorie nieuws

DocSys.Web van B-ware Business Software, gevestigd te Enschede Nederland, is geselecteerd als de correspondentie- en presentatietool voor het toepassen van de nieuwe huisstijl van HEINEKEN, die geïntroduceerd is op maandag 19 september 2011.

DocSys.Web is geselecteerd door HEINEKEN omdat de applicatie voldoet aan alle gestelde eisen en wensen voor de wereldwijde invoering van de nieuwe huisstijl in de correspondentie- en presentatie-sjablonen. De belangrijkste redenen waarom DocSys.Web is geselecteerd zijn het eenvoudige centrale beheer van het webgebaseerde systeem en de standaard ondersteuning voor alle Microsoft Windows en Microsoft Office versies die momenteel bij HEINEKEN over de gehele wereld in gebruik zijn.

Daarnaast speelden de bewezen en volwassen technologie, de omvang van het klanten- en gebruikersbestand, het aantal uitgevoerde installaties en de ervaring met internationale uitrol een belangrijke rol in het beslissingsproces.

Implementatie van de nieuwe huisstijl

In een korte periode van ongeveer vier maanden is DocSys.Web geconfigureerd, op maat gemaakt, getest en uitgerold met de gewenste Microsoft Office modellen en de organisatiegegevens van HEINEKEN. In nauwe samenwerking met VBAT, het bureau dat verantwoordelijk is voor de ontwerpen van de nieuwe huisstijl, zijn alle correspondentie-, presentatie- en Outlook-modellen gerealiseerd, geïmplementeerd, getest en geaccordeerd.

Wereldwijde beschikbaarheid

De ‘HEINEKEN – VI Tool’, zoals DocSys.Web bij HEINEKEN wordt genoemd, is beschikbaar in 13 talen en wordt momenteel ingevoerd bij de verschillende bedrijfsonderdelen van HEINEKEN over de gehele wereld. DocSys.Web is uitermate schaalbaar en extra talen kunnen eenvoudig worden toegevoegd wanneer gewenst.

Wereldwijde acceptatie

B-ware heeft de initiële inhoud aangeleverd voor de zogenaamde “Quick Reference Guide” die gedistribueerd zal worden aan alle medewerkers van HEINEKEN tijdens de presentatie van de nieuwe huisstijl. Tevens is er een set van instructiefilms gemaakt, als een eenvoudige wijze om de werking en het gebruik van de nieuwe Office-sjablonen te introduceren. Indien gewenst zal B-ware ook trainingen op locatie gaan verzorgen.

Testen

Het gehele DocSys.Web-systeem is op professionele wijze getest en geaccordeerd in samenwerking met Logica Nederland B.V. De uitgevoerde tests zijn gebaseerd op ongeveer 200 testscenario’s die zijn ontwikkeld in nauw overleg tussen de verschillende betrokken partijen.

Over HEINEKEN

Lees alles over HEINEKEN en de nieuwe huisstijl op http://www.theHEINEKENcompany.com

Terug naar het overzicht