Contractgenerator: geautomatiseerd foutloze contracten opstellen

Het opstellen van contracten moet secuur gebeuren. Fouten kunnen grote gevolgen hebben en zijn absoluut uit den boze. Met de DocSys Contractgenerator worden contracten geautomatiseerd opgesteld. De benodigde informatie wordt geautomatiseerd uit diverse bronnen gehaald en benodigde teksten zijn eenvoudig te beheren en toe te voegen aan een contract. Hierdoor kan een volledig gepersonaliseerd contract met enkele muisklikken gegenereerd worden. Foutloos en in huisstijl, simpel en doeltreffend.

Informatie aanvragen gratis demo aanvragen

Voordelen Contractgenerator

Eenvoudige werkwijze

Nooit meer zoeken, knippen en plakken of puzzelen. U opent met één klik het juiste sjabloon, kunt de benodigde informatie snel controleren/selecteren en ziet het document opgebouwd worden dankzij de live-preview.

Altijd in huisstijl

Alle correspondentie is automatisch in de juiste huisstijl. Zelfs oude documenten die u hergebruikt en e-mail vanaf uw smartphone. Meerdere huisstijlen/merken? Met DocSys gaat dat automatisch goed.

Altijd foutloze inhoud

Actuele gegevens worden automatisch vanuit uw bronnen op de juiste plek gezet. Maak gebruik van tekstblokken die u eenvoudig zelf kunt maken en wijzigen. U bent dus niet meer afhankelijk van IT.

Overal beschikbaar

DocSys is ook als online-variant beschikbaar. Hierdoor kunt u werken vanaf ieder locatie en ieder device. SaaS behoort tot de mogelijkheden. We kunnen u volledig ontzorgen.

Automatisch archiveren

Nooit meer twijfelen of de informatie wel op de juiste manier opgeslagen wordt. Met DocSys kunt u automatisch opslaan in uw DMS-systeem of op een andere locatie.

Bespaart tijd en geld

Met DocSys werkt u efficiënter. Document wordt sneller gemaakt en ook het beheer van sjablonen en teksten kost veel minder tijd. Bovendien zijn fouten praktisch uitgesloten.

Of het nu gaat om sales-, HRM- of bijvoorbeeld juridische aangelegenheden, binnen iedere organisatie stellen diverse medewerkers regelmatig contracten op. Fouten zijn een no-go, maar natuurlijk ook niet nodig. Met onze Contractgenerator worden de benodigde gegevens geautomatiseerd uit diverse bronnen, bijvoorbeeld uw ERP-systeem, gehaald. Teksten zoals juridische teksten en algemene voorwaarden zijn eenvoudig te beheren in DocSys (tekstblokken) en makkelijk (zelfs geautomatiseerd op basis van gemaakte keuzes) toe te voegen aan een contract. Overtypen en kopiëren behoren tot het verleden en u bent verzekerd van foutloze, uniforme contracten.

Heineken Contractgenerator

Voor ieder type document

De Contractgenerator is een concreet voorbeeld van het optimaliseren van het maken van een type document met behulp van DocSys. Een dergelijke optimalisatie is mogelijk voor ieder type document.

KPMG gebruikt DocSys Headlines voor digitale nieuwsbrieven
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys
Logo Arcadis
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op