Offertegenerator: maak geautomatiseerd scorende offertes

Een offerte staat aan de basis van een opdracht. U wilt dus snel foutloze offertes kunnen maken. Met de DocSys Offertegenerator wordt de benodigde informatie uit uw ERP-systeem, CRM-systeem en andere systemen waarin u informatie over uw klanten, producten en diensten bewaart, geautomatiseerd op de juiste plek in het sjabloon geplaatst. Zo maakt iedere medewerker snel professionele offertes en andere documenten. Altijd in huisstijl en met foutloze inhoud.

offertegenerator case Gratis demo aanvragen

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl

Integratie DocSys Online met SharePoint en Office 365 zorgt dat Cordaan altijd en overal in huisstijl communiceert

“Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys Online is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling.”
Nadia Pignato, Senior Communicatieadviseur Cordaan

Voordelen Offertegenerator

Gebruiksgemak

De Offertegenerator is gebruiksvriendelijk. Via een handig vraag-en-antwoordspel verzamelt u de benodigde informatie, waarna de offerte foutloos opgebouwd wordt.

lees meer

Tijdswinst

De Offertegenerator zorgt dat offertes sneller gegenereerd worden. Nooit meer lang zoeken naar de benodigde informatie, kopiëren en overtypen, maar simpelweg selecteren. U maakt dus meer offertes in dezelfde tijd.

lees meer

Integratie ERP enz.

DocSys integreert met ERP-, CRM- en HRM-systemen en overige systemen en databases waarin informatie is opgeslagen. DocSys zorgt dat de juiste informatie geautomatiseerd op de juiste plek geplaatst wordt. Foutloos.

lees meer

Uniforme output

Met de Offertegenerator is iedere offerte altijd in de juiste huisstijl. Doordat iedere offerte dezelfde look en feel heeft, vergroot u de professionele uitstraling en de herkenbaarheid van uw organisatie. Zo bouwt u aan een sterk merk.

Lees meer

Fouten voorkomen

Het koppelen met systemen en databases voorkomt fouten, doordat informatie niet meer gekopieerd hoeft te worden. Het gebruik van een Brievenboek zorgt voor foutloze inhoud. Medewerkers voegen eenvoudig goed gecontroleerde informatie toe.

lees meer

Beheer van teksten

Informatie kan vastgelegd worden in de vorm van tekstblokken. Tekstblokken zijn eenvoudig aan te maken en te onderhouden. Op basis van keuzes in het vraag-antwoord-model worden automatisch de juiste tekstblokken aan de offerte toegevoegd.

Lees meer

“We zijn erg tevreden over de Offertegenerator, onze verwachtingen zijn zelfs overtroffen!”
Pieter Verhage, Accountmanager Binnendienst, DataByte.

Lees het hele verhaal

Nooit meer zoeken in Word-documenten

Met de DocSys Offertegenerator maakt iedere sales-medewerkers of medewerker binnendienst op efficiënte wijze, foutloze offertes. Lang zoeken naar de juiste informatie en kopiëren uit grote Word-documenten, Excel-bestanden en andere programma’s en systemen hoeft niet meer. Via een overzichtelijk vraag-antwoord-model, één helder startpunt, wordt alle benodigde informatie verzameld en de opmaak van de offerte verzorgd. De gegevens van de (potentiële) klant komen rechtstreeks uit bijvoorbeeld uw CRM-systeem. Door een aantal opties aan te vinken worden de juiste tekstblokken geautomatiseerd op de juiste plek in het offerte-sjabloon geplaatst. De Offertegenerator kan ook berekeningen uitvoeren en bijvoorbeeld automatisch totaalprijzen berekenen.

Dankzij de Offertegenerator:

lees meer over offertes maken

Voor ieder type document

De Offertegenerator is een concreet voorbeeld van het optimaliseren van documentcreatie. Vanzelfsprekend is dit niet alleen mogelijk voor offertes, maar ook voor contracten, facturen en andere documenten.

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl
Logo Arcadis
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op