Presentaties maken

Maak eenvoudig presentaties in huisstijl

DocSys.Impress zorgt dat mensen eenvoudig Microsoft Office PowerPoint- en OpenOffice.org Impress-presentaties maken. DocSys.Impress zorgt dat iedere presentatie die gemaakt wordt voldoet aan de huisstijlrichtlijnen. Mensen kiezen eenvoudig uit een aantal dia-opmaken en bouwen zo snel een prachtige presentatie. In de vertrouwde Windows look & feel wordt extra functionaliteit toegevoegd waardoor mensen makkelijker kunnen werken, minder fouten maken en tijd besparen. Beeldmateriaal, tabellen en grafieken kunnen eenvoudig in huisstijl in presentaties worden verwerkt met handige uitbreidingen. Meerdere merken? Switch eenvoudig van huisstijl, terwijl de content behouden blijft.

Makkelijk presentaties maken dankzij Office-lint op maat

We zorgen dat de werkbalk (Office-lint, ribbon) van het programma waarmee mensen presentaties maken uitgebreid wordt met een speciaal ‘huisstijltabblad’. Hierdoor staan de presentatie-modellen en opmaakfuncties overzichtelijk bij elkaar. Mensen selecteren eenvoudig het juiste model, bijvoorbeeld ‘Breedbeeld presentatie’ en kunnen snel kopjes, tussenkopjes, opsommingen en meer invoegen in de dia’s. Vanzelfsprekend in het juiste lettertype en de juiste grootte. Altijd in huisstijl dus. Met DocSys.Impress behoren kopzorgen over rondzwervende presentaties in de oude huisstijl tot het verleden. Ook bij hergebruik van oude presentaties wordt namelijk de actuele huisstijl toegepast. Correct en consequent gebruik van de huisstijl is hierdoor gegarandeerd. Bouw ook aan een sterk en goed herkenbaar merk.

Bouw een diabibliotheek met de Slide Assistant

Met de Slide Assistant is het zoeken en invoegen van dia’s uit een bibliotheek eenvoudig. Doordat DocSys hergebruik faciliteert hoeft u niet steeds de kenmerken opnieuw op te geven. Deze kenmerken worden ook in de presentatie-eigenschappen gezet. Hierdoor kunt u met standaard Office-functionaliteit naar dia’s zoeken op thema of onderwerp.

Bouwstenen voor prachtige presentaties

Veel bedrijven maken standaardpresentaties. Het is echter veel handiger om professionele presentaties als enkelvoudige dia’s op te slaan. Dit geeft dezelfde beheer- en gebruiksvoordelen als het gebruik van Tekstblokken. Uw medewerkers maken een vliegende start met de eenvoudig te hergebruiken bedrijfsdia’s van professionele kwaliteit. Flexibel, snel, eenvoudig en foutloos.

Andere DocSys oplossingen

DocSys vereenvoudigt niet alleen het maken van presentaties, maar kan al uw correspondentie optimaliseren.

Lees meer over tekstdocumenten maken

Lees meer over e-mailhandtekening instellen

Lees meer over spreadsheet, grafieken en tabellen maken

Lees meer over nieuwsbrieven maken

Lees meer over foutloos printen

HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op