Spreadsheets, grafieken en tabellen maken

Maak eenvoudig rekenbladen, grafieken en tabellen in huisstijl

DocSys.Calc verzorgt de huisstijlopmaak in Microsoft Office Excel-, OpenOffice Calc- en LibreOffice Calc-werkbladen. Alle functionaliteit van Microsoft Excel, OpenOffice Calc en LibreOffice Calc blijft behouden. DocSys.Calc zorgt ervoor dat de opmaak van spreadsheets conform huisstijl is. De basishuisstijlopmaak van tekst, velden, tabellen en grafieken wordt voor u verzorgd.

Maak tabellen in huisstijl

De Table Wizard verzorgt de huisstijlopmaak van tabellen die uit Microsoft Office Excel en OpenOffice Calc worden geëxporteerd in andere uitingen. Door simpelweg een huisstijlmodel te kiezen wordt een tabel in de juiste huisstijlopmaak gezet. Dit geldt ook voor de veldopmaak en randen en dergelijke.

Veiligheid voorop

Een groot voordeel van de Table Wizard is dat de output in andere documenten kan worden gebruikt, zonder dat de complete tabel wordt meegelinkt. Dit voorkomt dat per ongeluk uw onderliggende prijscalculatie wordt getoond wanneer op een tabel geklikt wordt in bijvoorbeeld Microsoft Word.

Maak grafieken en tabellen in huisstijl met DocSys
Maak snel Excel- of Calc-grafieken in huisstijl

Maak grafieken in huisstijl

De Graph Wizard verzorgt de huisstijlopmaak van grafieken die zijn gebaseerd op gegevens in Excel- of Calc-werkbladen. Vaak zijn veel verschillende opmaakvormen van grafieken zichtbaar in rapporten, presentaties en offertes. De Graph Wizard zorgt ervoor dat uw medewerkers zonder moeite altijd fraai ogende grafieken presenteren. Maak snel een prachtige donut-grafiek, lijngrafiek, staafgrafiek of kies voor een combinatie van een lijn- en een staafgrafiek. De grafieken zijn eenvoudig te importeren in bijvoorbeeld Word en PowerPoint. De Graph Wizard heeft dezelfde voorzorgsmaatregel als de Table Wizard, namelijk dat de broninformatie niet wordt meegelinkt bij gebruik in andere documenten.

Onafhankelijk

Graph en Table Wizards kunnen onafhankelijk van elkaar worden aangeschaft en zijn in elke DocSys module te gebruiken. Bij intensief gebruik zijn de uitstralingsvoordelen en arbeidstijdbesparing een veelvoud van de kosten van deze modules.

Lees meer over tekstdocumenten maken

Lees meer over e-mailhandtekening instellen

Lees meer over Presentaties maken

Lees meer over nieuwsbrieven maken

Lees meer over foutloos printen

Ecorys gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Politieacademy is tevreden gebruiker van DocSys
Logo Arcadis
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op