Werk efficiënt en zaakgericht

U bent op zoek naar manieren om efficiënter te werken. Lang zoeken naar het juiste sjabloon, het moeten kopiëren of overtypen van gegevens en de omslachtige wijze waarop documenten opgeslagen moeten worden staan u niet aan. DocSys optimaliseert document-gerelateerde processen. Hierdoor worden fouten voorkomen en tijd bespaard. De kwaliteit van uw dienstverlening wordt hoger, de kosten lager.

Bekijk projectenvraag demo aan

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl

Integratie DocSys Online met SharePoint en Office 365 zorgt dat Cordaan altijd en overal in huisstijl communiceert

“Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys Online is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling.”
Nadia Pignato, Senior Communicatieadviseur Cordaan
Logo Wooncompagnie, tevreden gebruiker DocSys

Effectief documentmanagement door integratie systemen bij Wooncompagnie

"De medewerkers vinden het erg prettig dat de trefwoorden automatisch worden ingevuld bij het maken van een document. Als ICT-verantwoordelijke vind ik het belangrijk dat ik met DocSys.Web 100% garantie heb op het inbrengen van alle documenten in het DMS. Hierdoor kan ik met een gerust hart zeggen dat we de doelstellingen en resultaten halen met deze investering."
René Mackenbach, Hoofd ICT Wooncompagnie

Gepersonaliseerde, foutloze correspondentie bij Menzis

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.”
Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis

DocSys.Web zorgt voor uniforme uitstraling NS

"Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheden gezien van DocSys. Een van de kernwaarden van NS is betrouwbaarheid. Wij eisen dit ook van onze leveranciers. Al jaren helpt DocSys op gebruikersvriendelijke en eenvoudige wijze bij het borgen van de huisstijl. Als organisatie maken wij een transitie naar marktwerking en klantgerichtheid. De ervaring met de huidige DocSys-suite maakt het mijn interne klant makkelijker om efficiënt van Office 2003 naar Office 2010 over te stappen."
Evert-Jan van Himbergen, Projectmanager Corporate Identity NS

Efficiënt werken

Eenvoudige werkwijze

Nooit meer zoeken, knippen en plakken of puzzelen. U opent met één klik het juiste sjabloon, kunt de benodigde informatie snel controleren/selecteren en ziet het document opgebouwd worden dankzij de live-preview.

Altijd in huisstijl

Alle correspondentie is automatisch in de juiste huisstijl. Zelfs oude documenten die u hergebruikt en e-mail vanaf uw smartphone. Meerdere huisstijlen/merken? Met DocSys gaat dat automatisch goed.

Altijd foutloze inhoud

Actuele gegevens worden automatisch vanuit uw bronnen op de juiste plek gezet. Maak gebruik van tekstblokken die u eenvoudig zelf kunt maken en wijzigen. U bent dus niet meer afhankelijk van IT.

Overal beschikbaar

DocSys is ook als online-variant beschikbaar. Hierdoor kunt u werken vanaf ieder locatie en ieder device. SaaS behoort tot de mogelijkheden. We kunnen u volledig ontzorgen.

Automatisch archiveren

Nooit meer twijfelen of de informatie wel op de juiste manier opgeslagen wordt. Met DocSys kunt u automatisch opslaan in uw DMS-systeem of op een andere locatie.

Bespaart tijd en geld

Met DocSys werkt u efficiënter. Document wordt sneller gemaakt en ook het beheer van sjablonen en teksten kost veel minder tijd. Bovendien zijn fouten praktisch uitgesloten.

NUON gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
NIBC gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Alliander gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op