Integratie met uw systemen

Hergebruik de data in uw systemen

DocSys schematische weergaveBinnen organisaties worden vaak diverse systemen en databases gebruikt om informatie te bewaren. De gegevens van klanten en overige relaties zijn bijvoorbeeld vaak opgeslagen in een CRM-systeem. Gegevens van de organisatie(onderdelen) en medewerkers staan vaak in een (e-)HRM-systeem en Active Directory (AD). Informatie over producten en/of diensten is bijvoorbeeld vastgelegd in uw ERP-systeem, producten-en dienstencatalogusWord-documenten en/of Excel-bestanden. DocSys koppelt met uw informatiebronnen en zorgt dat de beschikbare informatie geautomatiseerd op de juiste plek in uw documenten komt. Simpel, snel en foutloos.

SSC optimalisatie: Altijd actuele gegevens, nooit meer overtypen

Data-integratie door koppelingen met uw systemen heeft diverse voordelen:

  1. U hoeft informatie maar op één plek actueel te houden.
  2. U hoeft nooit meer lang te zoeken naar de juiste informatie. DocSys zet de beschikbare informatie zo veel mogelijk automatisch op de juiste plek.
  3. U hoeft nooit meer over te typen of te knippen en plakken. Informatie die we niet automatisch op de juiste plek kunnen zetten, kunt u via een handig vraag-en-antwoordspel selecteren uit uw centrale informatiebronnen.
  4. U heeft geen centrale systemen om informatie op te slaan? U kunt gebruikmaken van de (gemeenschappelijke) boeken die standaard met DocSys meegeleverd worden om informatie centraal te beheren. Dankzij de tekstblokken-functionaliteit heeft u ook de volledige controle over teksten die u niet eenvoudig in één van uw systemen kunt beheren.

Opslaan in uw DMS

Een koppeling met uw Document Management Systeem (DMS) zorgt dat gecreëerde documenten geautomatiseerd worden opgeslagen. De documenten worden voorzien van een uniek kenmerk en eventueel de gewenste metadata. Hierdoor kunt u documenten ook weer makkelijk terugvinden. U kunt ook eenvoudig DocSys documenten aanmaken vanuit een DMS zoals SharePoint.

Uitgebreide API

DocSys heeft een open hybride architectuur en beschikt over een uitgebreide API. DocSys koppelt hierdoor moeiteloos met DMS, ERP-, HRM-, CRM-, en overige systemen en databases. Externe applicaties kunnen dankzij deze API gebruikmaken van alle functionaliteiten van DocSys. U kunt documentcreatie en output management dus ook aanbieden als service via een Enterprise Service Bus.

Gerealiseerde koppelingen

We hebben onder meer koppelingen gerealiseerd met:

Eenvoudig teksten beheren

DocSys biedt de mogelijkheid om met tekstblokken te werken en standaardbrieven/standaarddocumenten te maken. Hiervoor is geen IT-kennis of ondersteuning van de IT-afdeling nodig. Medewerkers kunnen zelf teksten beheren en importeren (dit gaat op basis van rechten). Hierdoor is foutloze inhoud van documenten gegarandeerd.

DMS-, HRM- en CRM-integratie

Lees meer over DMS-integratieHRM-integratie en CRM-integratie.

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
Eneco gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op