Integratie Document Management Systemen (DMS)

Vijf redenen om DocSys.DMS als partner te kiezen

Zorginstelling Cordaan is één van onze klanten die gebruikmaakt van DMS-integratie: DocSys Online is gekoppeld met SharePoint en OneDrive for Business. De medewerkers van Cordaan kunnen de documenten die ze maken hierdoor geautomatiseerd opslaan in – en openen vanuit – OneDrive for Business of SharePoint. Zo kunnen ze eenvoudig (samen)werken aan documenten, terwijl de huisstijl altijd is geborgd.

1. Nooit meer overtypen dankzij data-koppelingen

Vaak zijn kenmerken of metadata onderdeel van het huisstijlmodel of zijn zij op basis van documentsoort en relatie te bepalen. De metadata kunnen uit andere systemen (voorbeeld het CRM) worden opgehaald en ‘onder water’ aan het DMS worden doorgegeven. Hierdoor neemt werkdruk bij een DMS niet toe, wat de implementatie en acceptatie vereenvoudigt.

2. Individueel opslaan van documenten die in bulk zijn aangemaakt

Bij een mailing bijvoorbeeld zorgt DocSys.DMS dat de verzonden informatie (bijlagen) automatisch in de dossiers van de geadresseerden wordt opgeslagen. Efficiënt en tijdbesparend.

3. 100 procent garantie dat alle documenten worden opgeslagen

DocSys.DMS waarborgt de consistentie tussen metadata en het fysieke document in alle situaties. Dit voorkomt dat documenten ‘zoek’ raken door handig hergebruik van slimme gebruikers. Volledige ‘document capture’ is een kritische succesfactor voor een DMS.

4. Haal documentopmaak uit het Document Management Systeem

DocSys heeft voor elk Office-onderdeel een opmaakmodule (van e-mail tot spreadsheet), waarmee documentcreatie en –afdruk volledig kan worden gecontroleerd. Hierdoor is DocSys als een opmaakmodule door het Document Management Systeem aan te sturen. Het is mogelijk om DocSys vanuit uw DMS, bijvoorbeeld SharePoint, te starten.

5. DocSys.DMS is als white label/OEM oplossing beschikbaar

De DocSys-suite is eenvoudig om te zetten naar een andere huisstijl (dit is immers onze kerncompetentie), zodat u dit onder eigen vlag en prijsstructuur kunt vermarkten.

HRM- en CRM-integratie

Lees ook over HRM-integratie en CRM-integratie of bekijk de Integratie hoofdpagina.

HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software
Eneco gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op