SharePoint integratie

DocSys documenten maken vanuit SharePoint

Steeds meer organisaties maken de overstap naar SharePoint. DocSys Online integreert met Document Mangement Systeem (DMS) SharePoint. Gebruikers openen de benodigde DocSys-modellen vanuit SharePoint (afbeelding 1) en maken zo moeiteloos documenten in huisstijl en voorzien van de juiste informatie. U kunt de nieuwe werkwijze ondersteunen, zonder dat u inlevert op functionaliteit.

Documenten maken vanuit SharePoint
Maak een DocSys-document vanuit SharePoint

Opslaan in SharePoint

U kunt documenten geautomatiseerd en voorzien van metadata en een uniek kenmerk opslaan in SharePoint of OneDrive for Business. Het is mogelijk om een document te openen in Office Online of in een lokaal geïnstalleerde Office-versie.

SaaS en On-premise mogelijk

DocSys Online is beschikbaar als SaaS-oplossing en als On-premise variant. Wij kunnen voor u hosten, maar u kunt ook zelf hosten. U bepaalt.

Nadelen van standaard Office-sjablonen in SharePoint

Vaak wordt gedacht dat correct huisstijlgebruik te borgen is door standaard Office-sjablonen/templates in SharePoint aan te bieden. Het gebruik van standaard Office-sjablonen kent echter diverse nadelen en beperkingen ten opzichte van een documenten- en correspondentiesysteem zoals DocSys. Zo zijn er meer sjablonen nodig, is er een grotere kans dat verouderde sjablonen gebruikt worden en is onderhoud en beheer tijdsintensief.

Lees meer over de nadelen van standaard Office-sjablonen in SharePoint

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl
Logo Teva {harma, gebruiker van DocSys
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys
NIBC gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op