Foutloos printen dankzij printerlade-aansturing

  • Nooit meer zelf printerlades instellen?
  • Niet meer onnodig heen en weer lopen?
  • Papierverspilling voorkomen?
  • Altijd direct op het juiste papier printen?

Printen kan handiger en goedkoper

De DocSys Central Tray Manager zorgt dat ieder document automatisch op de juiste manier wordt geprint. U hoeft nooit meer eerst uw huisstijlpapier in de printer leggen (welke kant moest ook alweer boven?), de juiste lade te selecteren en te hopen dat iemand anders niet in de tussentijd een printopdracht verstuurt. Met onze oplossing klikt u op printen en loopt u slecht één keer naar de printer; alleen om uw document(en) op te halen. Moet het voorblad op briefpapier en andere pagina’s op volgpapier of blanco papier? Geen probleem!

Printerlades instellen: hoe werkt het?

Op de DocSys server worden printergroepen aangemaakt en printers/multifunctionals* en printerlades geconfigureerd. Het printernetwerk wordt éénmalig centraal ingesteld zodat bij het afdrukken van documenten altijd de lade met de juiste papiersoort gekozen wordt. Instellen gebeurt per type document (bijvoorbeeld: brief, memo, offerte, rapport) en indien gewenst kunnen verschillende bladzijden of secties op verschillende papiersoorten worden geprint. Denk bijvoorbeeld aan een brief waarvan u de eerste pagina wilt afdrukken op briefpapier en overige pagina’s op volgpapier. U hoeft dit niet meer handmatig in te stellen. Eén druk op de knop en het document rolt op de gewenste manier uit de printer. Ook het printen van PDF gaat altijd goed omdat lettertypes automatisch worden ingesloten.

Bespaar op drukwerk- en portokosten

U kunt printen op volledig voorbedrukt papier, maar u kunt ook gebruikmaken van de mogelijkheid om (een gedeelte van) uw bedrijfsgegevens mee te printen. We kunnen instellen dat wanneer het bestand een logo en adresgegevens bevat, automatisch de lade met blanco papier wordt geselecteerd. Door logo en adresgegevens mee te printen kunt u gebruikmaken van standaard drukwerk en veel besparen op drukwerkkosten. Met DocSys kunt u ook automatisch een KIX-code toevoegen aan uitgaande post. Hierdoor bespaart u op portokosten.

Bekijk meer voordelen van DocSys

Printservice maakt foutloos printen mogelijk voor iedereen (ook zonder DocSys)

Werkt u niet met DocSys.Web of DocSys Desktop en wilt u toch printen goed regelen? De Printservice verzorgt foutloos printen met DocSys Online of onze server-based documentgenerator de Documentenserver, maar kan ook onafhankelijk van DocSys Online en de Documentserver ingezet worden.

Lees meer over de Printservice

*Configuratie is mogelijk voor iedere printer/multifunctional: Xerox, HP, Sharp, Canon, Ricoh, Epson, Brother, Samsung, Lexmark, Kyocera enz. 

NUON gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
NIBC gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Ecorys gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Logo Wooncompagnie, tevreden gebruiker DocSys
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op