Tekstblokken Indexer

Voeg snel de juiste tekstblokken toe aan documenten

Met de Tekstblokken Indexer voegt u snel de juiste tekstblokken toe aan uw (Word-)documenten.

Tekstblokken zoeken en invoegen

U zoekt op onderwerp, bijvoorbeeld ‘Contact’, en krijgt een overzicht met relevante tekstblokken en een beknopte omschrijving van de inhoud. Zo kunt u direct het juiste tekstblok selecteren en invoegen.

Het voordeel van standaarddocumenten

Als u regelmatig hetzelfde type document samenstelt, is het aan te raden om hiervoor een standaarddocument/standaardbrief te maken. Een standaarddocument is een combinatie van een huisstijlmodel en één of meerdere tekstblokken. In een standaarddocument is dus zowel de opmaak als inhoud van een document vastgelegd. U hoeft het document alleen nog maar te personaliseren via een handig vraag-en-antwoordspel. Beheerders kunnen zelf tekstblokken en standaarddocumenten maken en beheren met de Context Designer. Hier is geen IT-kennis of ondersteuning van de IT-afdeling voor nodig.

Juiste tekstblokken invoegen op basis van gemaakte keuzes

We voegen ook graag keuzeopties toe aan uw vraag-en-antwoordspel. U hoeft dan niet meer te zoeken naar tekstblokken, want de juiste tekstblokken worden automatisch aan het document toegevoegd op basis van de gemaakte keuzes. Deze functionaliteit wordt bijvoorbeeld gebruikt in de Contractgenerator van Heineken.

Politieacademy is tevreden gebruiker van DocSys
KPMG gebruikt DocSys Headlines voor digitale nieuwsbrieven
NIBC gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op