Dependency Viewer

Vereenvoudig functioneel beheer

De Dependency Viewer zorgt voor een interactieve, visuele weergave van de afhankelijkheden van standaarddocumenten, tekstblokken, modellen en templates/sjablonen en vereenvoudigt functioneel beheer.

De Tekstblokken Viewer is een ideale tool voor functioneel beheerIdeaal voor impactanalyses

Een functioneel beheerder of applicatiebeheerder ziet in één oogopslag de verbanden tussen modellen, templates (XML) standaarddocumenten en tekstblokken (Standard text). De beheerder ziet welke onderdelen meeveranderen wanneer er een wijziging doorgevoerd wordt. Het is dus direct helder wat de impact van een change is. Dit maakt de Dependency Viewer de ideale tool voor impactanalyses en change management.

Handige tool om te rationaliseren

De Dependency Viewer helpt ook om te rationaliseren. In de loop der jaren maken beheerders vaak extra tekstblokken en standaarddocumenten aan. Met de Dependency Viewer is duidelijk welke elementen samengevoegd kunnen worden, waardoor het aantal te onderhouden elementen afneemt.

Eneco gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op