Voorbeeld Brievenboek CBAP

Maak snel foutloze documenten met een Brievenboek

U bent op zoek naar een voorbeeld-Brievenboek? Hier ziet u het Brievenboek van CBAP. Dit Brievenboek bevat een overzicht van alle brieven die vanuit de afdeling Centraal Bureau voor Aanmelding en Plaatsing verstuurd kunnen worden. Deze brieven staan op briefcode en kunnen namens de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap verstuurd worden door de medewerkers van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs).

Brievenboek bespaart tijd

In onderstaand filmpje laten we zien hoe met DocSys een digitale versie van het Brievenboek wordt gebruikt. Een Brievenboek zorgt voor overzicht en maakt het eenvoudig om de juiste brief (Standaarddocument) te kiezen en deze te personaliseren. Een handig vraag-en-antwoordscherm helpt u om de juiste informatie te verzamelen en is zo ver mogelijk ingevuld. Wanneer u éénmalig uw ondertekening heeft aangemaakt, wordt deze bijvoorbeeld standaard meegenomen (uiteraard wel te wijzigen). Selecteer één of meerdere adressen eenvoudig uit het DocSys Adressenboek of uw CRM-systeem. In Tekstblokken kunt u variabelen toevoegen. In het tweede filmpje ziet u dat deze variabelen slechts één keer ingevuld hoeven te worden en automatisch doorgevoerd worden op alle plekken waar dat nodig is.

Ingevulde variabelen worden automatisch doorgevoerd

In dit voorbeeld laten we zien hoe ingevulde termen automatisch herhaald worden in de tekst. Dit scheelt niet alleen tijd, het voorkomt fouten en zorgt voor consistentie. De eerder gekozen ondertekenaar wordt onthouden en hoeft dus in principe alleen bij het aanmaken van de eerste brief gekozen te worden. De brief bevat een automatisch bijgevoegde bezwaarclausule die altijd meegezonden dient te worden met dit soort brieven. Doordat het bijvoegen automatisch gebeurt, hoeven medewerkers hier niet meer zelf aan te denken en wordt het niet vergeten. Een Brievenboek zorgt dat mensen snel en foutloos documenten maken.

Lees meer over Brievenboek

Heuvelrug Wonen gebruikt DocSys en documentgenerator Documentserver voor correspondentie in huisstijl
NIBC gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
Ecorys gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op