Getronics naar KPN Corporate Market

Geplaatst op in de categorie nieuws

DocSys.Web ondersteunt naamswijziging Getronics naar KPN Corporate Market

Op 1 september zijn de activiteiten van Getronics Nederland BV over gegaan naar KPN Corporate Market BV. Getronics Consulting wordt KPN Consulting en Getronics Opleidingen BV wordt KPN Opleidingen BV. Dit is vooruitlopend op de externe naamsverandering van Getronics in Nederland die vanaf 1 oktober zichtbaar wordt.

De rebranding van Getronics past binnen de single brand strategie van KPN, om haar klanten met 1 gezicht, vanuit 1 merk te bedienen. Deze rebranding gaat gepaard met een wijziging van de huisstijl. De medewerkers van het nieuwe merk KPN Corporate Market dienen vanaf 1 september allen te communiceren in de huisstijl van KPN.

Zowel KPN als Getronics maken voor hun correspondentieuitingen gebruik van DocSys.Web. Alle medewerkers van KPN en Getronics gebruiken DocSys.Web voor het maken van brieven, memo’s, verslagen en PowerPoint presentaties.

De huisstijlwisseling betekent dat ook de huisstijl in DocSys.Web aangepast diende te worden naar de nieuwe situatie. De medewerkers van voormalig Getronics dienen nu gebruik te kunnen maken van de KPN huisstijl, en daarbij de specifieke functionaliteit van hun implementatie van DocSys.Web te kunnen behouden.

De korte tijd die beschikbaar was om alle ruim 10.000 werkplekken te voorzien van de nieuwe huisstijl, maakte het project tot een uitdaging. Ondanks de strakke deadline en de korte termijn waarop dit alles gerealiseerd diende te worden, is de nieuwe huisstijl in DocSys.Web op 1 september beschikbaar gesteld.

Projectleider René Capellen zegt: “Door gezamenlijke inzet van alle partijen is de beschikbaarstelling van de huisstijl met DocSys.Web een succes geworden. Ik ben uiterst tevreden over de wijze waarop door B-ware Business Software de huisstijlaanpassing is doorgevoerd. Een woord van dank voor de medewerking, spontaniteit, oplossingsgerichtheid en het werk dat is verzet (tijdens en na de kantooruren) is zeker op zijn plaats.”

Over Getronics

Op 1 september gaan de activiteiten van Getronics Nederland BV formeel over naar KPN Corporate Market BV. Getronics Consulting wordt KPN Consulting en Getronics Opleidingen BV wordt KPN Opleidingen BV. Buiten Nederland blijft Getronics onder de naam Getronics werken. Getronics biedt geïntegreerde IT en Telecom (ICT) dienstverlening aan de grootzakelijke markt.

Terug naar het overzicht