Headlines en BYOD

Geplaatst op in de categorie nieuws

Het bedrijfsleven krijgt steeds vaker met BYOD, oftewel ‘Bring Your Own Device’, te maken. Medewerkers nemen hun eigen iPad, iPhone of andere smartphone mee naar kantoor en koppelen deze met een e-mailaccount of zelfs middels een remote desktop connection.

Headlines en BYOD

Van de IT-afdeling mogen deze apparaten meestal niet aangesloten worden op het bedrijfsnetwerk.
Gebruik maken van het WIFI-bedrijfsnetwerk is al een onderwerp van gesprek, toegang verlenen aan mobile devices en tablets tot interne websites is nog een brug te ver. De interne nieuwsberichten, vaak voorzien van ‘lees meer’-knoppen, zijn op mobile devices niet goed werkbaar meer en koppelingen naar interne websites zijn ontoegankelijk geworden.

Dat is jammer en daarmee verliest uw (interne) nieuwsbrief zijn kracht.

Met Headlines zorgen we ervoor dat alle medewerkers op de hoogte kunnen blijven van het laatste interne nieuws. Alle inhoud wordt meegestuurd met de nieuwsbrief. Om het toch overzichtelijk te houden worden de nieuwsbrieven met Headlines gemaakt met uitklapbare secties. Zo kan het gebruik van mobile devices en uw medewerkers blijvend en eigentijds informeren goed samengaan, zonder risico’s.

Vragen? Bel +31 (0)53 789 0 987 om contact op te nemen met de salesafdeling voor een vrijblijvende presentatie en demonstratie.

Tags

Terug naar het overzicht