Headlines™: meer traffic, meer omzet

Geplaatst op in de categorie nieuws

Meer conversie met Headlines

Recent onderzoek in een Business to Consumer setting heeft aangetoond dat 66% van de consumenten standaard ingesteld heeft dat afbeeldingen niet automatisch geladen worden. In een Business to Business setting is dit percentage hoogstwaarschijnlijk nog hoger. Als u uw nieuwsbrief niet op de juiste manier verstuurt zien veel ontvangers daardoor lege vakken en rode kruizen. Dat vinden wij jammer, want een goede eerste indruk verhoogt uw omzet. B-ware helpt u graag dit te realiseren.

Mooie nieuwsbrieven met Headlines™

Met Headlines™ verstuurt u nieuwsbrieven waarin afbeeldingen in 99% van de gevallen direct getoond worden. Ontvangers zien hierdoor altijd de nieuwsbrief zoals u hem bedoeld hebt. Een mooie nieuwsbrief vergroot de kans dat een ontvanger uw websites bezoekt en meer bezoekers op uw website zorgt vaak voor meer opdrachten en/of een verhoging van uw omzet. Daarnaast wilt u natuurlijk professioneel voor de dag komen. U gaat toch ook voor een goede eerste indruk?

Meer traffic

Op basis van onze recente businesscase kunnen we concluderen dat het versturen van een Headlines™ nieuwsbrief 44% meer traffic naar uw website genereert. Bijna de helft van de unieke clicks naar de website is gedaan door mensen die hebben ingesteld dat afbeeldingen niet automatisch gedownload mogen worden. Potentiële klanten die u bij ‘traditionele’ nieuwsbrieven mist omdat zij lege vlakken en rode kruizen zien. Doordat onze Headlines™ nieuwsbrief wél direct afbeeldingen toont, zijn zij getriggerd om op de links te klikken. Headlines zorgt voor een goede call to action. Absoluut het overwegen waard!

Interesse?

Lees meer over Headlines™ en neem contact op met Piet Kamma via 053 – 789 0 987.

Tags

Terug naar het overzicht