NS Hispeed huisstijl in DocSys.Web®

Geplaatst op in de categorie nieuws

Met ingang van 1 oktober 2007 kunnen de medewerkers van NS Hispeed documenten genereren in de huisstijl met behulp van DocSys.Web®. De NS Huisstijl, de naam waaronder DocSys.Web® sinds 2004 bij de Nederlandse Spoorwegen in gebruik is, is uitgebreid met een modellenset voor NS Hispeed. De set bevat naast Microsoft Word en PowerPoint-modellen, ook een model voor een Outlookondertekening. Dankzij het flexibele rechtenmechanisme binnen DocSys.Web® kunnen alleen medewerkers van NS Hispeed de nieuwe modellen gebruiken.

Ook standaarddocumenten

Voor de afdelingen P&O en Telesales van NS Hispeed zijn standaarddocumenten gerealiseerd. Een standaarddocument is een beschrijving van een huisstijlmodel waarin zich een variabel aantal tekstblokken bevindt. Omdat veel brieven en overeenkomsten van deze afdelingen een vaste inhoud hebben met variabele gegevens, kunnen hier eenvoudig standaarddocumenten van gemaakt worden.
Na een korte interne opleiding zijn de functioneel beheerders zelf in staat om de tekstblokken en standaarddocumenten te onderhouden en uit te breiden.

P&O brievenboek

Voor de afdeling P&O zijn een aantal standaarddocumenten gerealiseerd waarin gegevens vanuit SAP direct kunnen worden geïmporteerd. Het overtikken van gegevens is niet meer noodzakelijk waardoor sneller en betrouwbaarder kan worden gewerkt.

Telesales

Voor de afdeling Telesales zijn een aantal standaarddocumenten gerealiseerd op het gebied van klantcommunicatie. Denk bijvoorbeeld aan een bevestiging van een reservering of een afwijzing van een aanvraag voor restitutie.

Terug naar het overzicht