Holmatro China werkt met DocSys.Web®

Geplaatst op in de categorie nieuws

De Holmatro-vestigingen in Nederland zijn al sinds april 2008 zeer tevreden gebruikers van DocSys.Web®. Holmatro heeft DocSys.Web® nu ook in gebruik in China en daar zijn wij trots op!

Holmatro Rescue Equipment heeft op 29 september jl. haar nieuwe verkoopkantoor in Sjanghai (China) officieel geopend. Dit regiokantoor zal eindgebruikers en de Holmatro-dealers in dit land ondersteunen.

De medewerkers van Holmatro China gebruiken nu ook de correspondentie-set Writer.Web; een systeem dat de huisstijl verzorgt in alle Microsoft Worddocumenten. Holmatro maakt gebruik van een aantal basismodellen voor hun brieven, faxen en memo’s. De adresgegevens van de relaties van Holmatro voor de correspondentie zijn via ERP-LN van Infor naar China gekoppeld.

Naast Writer.Web gebruikt Holmatro ook Impression.Web dat hen begeleidt bij het maken van presentaties in de juiste huisstijl én met Headlines.Web kunnen zij nu ook op eenvoudige wijze zelf elektronische nieuwsbrieven maken, beheren en versturen. De Chinese medewerkers kunnen de taal van de schermen en Help van DocSys.Web® zelf selecteren.

Saskia Samama, Hoofd Marketing, is zeer positief over deze nieuwe ontwikkeling:
“ Wij zijn erg enthousiast dat DocSys.Web® ook in gebruik is bij onze collega’s in China, deze documentoptimalisatie geeft de internationale herkenbaarheid van Holmatro meer kracht. Onze collega’s gebruiken deze webbased software optimaal, ook mede door de hoge gebruiksvriendelijkheid die DocSys.Web® biedt. ”

Terug naar het overzicht