Holmatro kiest voor DocSys.Web®

Geplaatst op in de categorie nieuws

Holmatro Nederland uit Raamsdonksveer heeft B-ware de opdracht gegeven tot levering van DocSys.Web®. Gekozen is voor de volledige functionaliteit voor wat betreft Microsoft Word documenten, inclusief de modules voor tekstblokken en standaarddocumenten. Presentaties gemaakt met PowerPoint zullen worden ondersteund met basispresentaties en een diabibliotheek. Tevens is gekozen voor Headlines™ voor het versturen van elektronische nieuwsbrieven.

DocSys.Web®

Voor Microsoft Word worden een aantal basismodellen aangeleverd waaronder een brief, fax en memo. Voor PowerPoint wordt een basispresentatie gemaakt. Tevens wordt er een model voor een elektronische nieuwsbrief voor gebruik met Headlines™ gemaakt. Met dit model kunnen gebruikers, zonder enige kennis van HTML snel een nieuwsbrief aanmaken in een WYSIWYG (‘wat je ziet is wat je krijgt’) omgeving, zorgen voor personalisatie en de nieuwsbrief versturen aan een groep van geïnteresseerden. Headlines™ zorgt tevens voor het versturen van de nieuwsbrief.

Over Holmatro

Holmatro is een wereldwijd opererend bedrijf met productiefaciliteiten in Nederland, de Verenigde Staten, China en Polen en heeft bovendien een uitgebreid wereldwijd dealernetwerk. De hydraulische producten van Holmatro worden over de hele wereld gebruikt.

Holmatro ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert reddingsgereedschappen, industriële gereedschappen en gereedschappen voor de scheepsbouwindustrie. Haar producten zijn innovatief, van hoge kwaliteit en bovenal effectief onder de meest uiteenlopende condities.

Terug naar het overzicht