HRM-Contractgenerator, gratis quickscan

Heineken-International-logo-grootVriendelijk bedankt voor uw interesse in het verhaal over de HEINEKEN Contractgenerator. De Contractgenerator is een voorbeeld van het optimaliseren van het maken, delen en archiveren van een document. Een dergelijke efficiëntieslag is ook mogelijk voor andere (HR-)documenten.

Gratis quickscan

We komen graag met u in contact en willen u een gratis quickscan aanbieden. Bij deze quickscan inventariseren we uw huidige werkwijze en bekijken hoe we processen kunnen optimaliseren en welke besparing (in tijd en geld) u dat oplevert.

Informatie aanvraGEN Quickscan aanvragen

HRM-Contractgenerator HEINEKEN

De Contractgenerator, zoals geïmplementeerd bij het HR SSC van HEINEKEN, vereenvoudigt de werkwijze en zorgt voor een siginificante tijdswinst. Contracten worden veel sneller gemaakt en fouten zijn praktisch uitgesloten.

 • De Contractgenerator (bij HEINEKEN geïmplementeerd onder de naam Employment Data Form (EDF)) is eenvoudig te starten vanuit het huisstijlsysteem of via de snelknop in Microsoft Word.
 • De Contractgenerator ziet eruit als een overzichtelijk scherm met een aantal keuzeopties en invulvelden. Na het arbeidsvoorwaardengesprek selecteert de HR-adviseur via dit scherm de benodigde informatie om het contract te genereren.
  • Door de koppeling met HRMsysteem SAP worden de persoonsgegevens rechtstreeks uit SAP gehaald (dit betekent nooit meer kopiëren of overtypen van persoonsgegevens). Met DocSys haalt u meer waarde uit bijvoorbeeld uw huidige SAP-HCM en SuccessFactors systeem.
  • De opties die de HR-adviseur aanvinkt, bijvoorbeeld ‘concurrentiebeding Europa’, bepalen welke tekstblokken opgenomen worden in het contract (dit betekent nooit meer zoeken naar de juiste informatie, teksten copy-pasten of handmatig overbodige teksten verwijderen).
 • Geïntegreerde workflow: Als de HR-adviseur klaar is komt het (gedeeltelijk) ingevulde formulier automatisch in de mailbox van de HR-assistent. Deze genereert na controle en eventuele aanvullingen met één klik op de knop het contract.
 • Op basis van het contract worden automatisch de begeleidende brief en bijbehorende bijlagen gegenereerd.
 • Alle documenten zijn volledig gepersonaliseerd, foutloos en in HEINEKEN huisstijl.
 • Ieder document krijgt automatisch een uniek kenmerk, zodat goed gearchiveerd kan worden.
 • Gegenereerde documenten kunnen automatisch op dossierniveau opgeslagen worden in bijvoorbeeld het HRM-systeem en/of DMS.
 • De Workflow Manager maakt inzichtelijk waar in de lijn een document zich bevindt en wie nog goedkeuring moet geven.
 • Geautomatiseerd printen en/of mailen is ook mogelijk.

Lees het volledige verhaal over de contractgenerator van heineken

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op