Huisstijltool in de Cloud

Geplaatst op in de categorie nieuws

Steeds meer organisaties maken de overstap naar Windows 10. Gepaard met de overstap naar Windows 10 wordt er vaak ook een overstap naar een nieuwe versie van Office. Meestal wordt dit Office 365, de nieuwste oplossing van Microsoft. Organisaties die in het verleden een huisstijltool hebben laten ontwikkelen voor Office dienen deze tool nu ook te vernieuwen.

Grootste reden hiervoor is dat de oude huisstijltool voor een verouderde versie van Office ontwikkeld is. De oudere versies van Office zijn zogenaamde On-Premise oplossingen. Dit betekent dat het geïnstalleerde programma’s zijn. Ook de verouderde huisstijltool is een geïnstalleerd programma. De nieuwe versie Office Online draait in de Cloud en hoeft dus niet meer geïnstalleerd te worden. 

Office Online vraagt om een huisstijltool die in de Cloud draait.

DocSys Online is een huisstijltool die in de Cloud draait. Naast een huisstijltool biedt DocSys Online veel meer mogelijkheden zoals het centraal beheer van tekstblokken en bijvoorbeeld een contractgenerator. Ook koppelt DocSys met bijna alle systemen waardoor overtypen tot het verleden behoort.

Meer weten? Mail ons op info@b-ware.com of bel met 053 – 789 0 987.

Bekijk hieronder de korte film voor een impressie:

remake 6

Tags

Terug naar het overzicht