Implementatie nieuwe huisstijl VenW

Geplaatst op in de categorie nieuws

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat krijgt een nieuwe huisstijl. Deze nieuwe huisstijl maakt onderdeel uit van de rijksbrede huisstijl die alle overheidsorganisaties gaan gebruiken. B-ware gaat de nieuwe huisstijl implementeren in haar documentgeneratiesysteem voor VenW.

DocSys

Sinds 2000 is VenW al klant van ons. Nu de nieuwe huisstijl er aan zit te komen heeft VenW als trouwe klant opnieuw voor ons gekozen. Wij zijn dan ook zeer vereerd dat we deze opdracht hebben gekregen. We gaan de nieuwe huisstijl implementeren in de software die VenW nu van ons gebruikt. Dat is DocSys. Dit is het documentgeneratiesysteem dat ervoor zorgt dat alle correspondentie volgens de huisstijl wordt opgemaakt. DocSys is er ook in een webbased variant: DocSys.Web. Onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is hier een gebruiker van.

Rijksbrede huisstijl

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat gaat vanaf november de nieuwe huisstijl gebruiken. Deze is onderdeel van de rijksbrede huisstijl die gaat gelden voor alle overheidsorganisaties. Hiermee wil de overheid structureel aan de verbetering van haar herkenbaarheid en toegankelijkheid werken. Het eerste rijksbrede logo wordt al gedragen door het nieuwe gebouw van Rijkswaterstaat in Utrecht.

Terug naar het overzicht