Nieuw product: Survey.Web

Geplaatst op in de categorie nieuws

Survey.Web logo

Recent is er weer succesvol een nieuw product gelanceerd door B-ware: Survey.Web.

Survey.Web kan worden ingezet om enquêtes te houden of onderzoeken te doen. Door de uitgebreide rapportagefunctionaliteit kan de uitkomst op overzichtelijke wijze geanalyseerd worden.

Vrijdag 14 oktober heeft NS Survey.Web ingezet om een gebruikersonderzoek te houden. Dit onderzoek is gegaan over het gebruiksgemak van het NS-Documentensysteem. NS wilde weten of verschillende onderdelen van dit documentensysteem regelmatig gebruikt worden en ook of het gebruiksgemak op het gewenste niveau ligt. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid gekregen verbeterpunten aan te geven voor het documentensysteem.

Op basis van het uitgevoerde onderzoek zijn er verschillende workshops gegeven en is er een testpanel samengesteld om een nieuwe versie van het NS-Documentensysteem te testen. Ook worden er op basis van het onderzoek verbeteringen voor NS doorgevoerd in het NS-Documentensysteem.

Het hele onderzoek is opgesteld in samenwerking tussen NS en B-ware. Na het vaststellen van de verschillende vragen en trajectmogelijkheden om een onderzoek in te vullen is deze via het nieuwe product Survey.Web geïmplementeerd en gelanceerd.

Voor meer informatie: neem contact op met B-ware Business Software te Enschede.

Terug naar het overzicht