Nieuwe pay-off voor Eneco

Geplaatst op in de categorie klanten, nieuws

Eneco is al jarenlang een tevreden gebruiker van DocSys.Web®. Het was dan ook een vanzelfsprekende keuze om voor de huidige aanpassingen in de huisstijl contact op te nemen met B-ware, zodat de nieuwe pay-off in alle documenten opgenomen wordt. Doordat de huisstijlmodellen centraal aangepast worden, merken de medewerkers hier eigenlijk niets van. Iedereen verstuurt dus automatisch documenten met de nieuwe pay-off.

Omdat Eneco al een volledige inrichting van DocSys.Web® heeft, kon de overgang naar de nieuwe pay-off “Samen gaan we voor duurzaam” in weinig tijd worden gerealiseerd.

Wij feliciteren Eneco met dit mooie streven en sluiten ons daarbij aan. Ook wij gaan voor duurzaam, een duurzame samenwerking met Eneco en natuurlijk ook al onze andere (toekomstige) klanten.

Over Eneco

Eneco is een van de grote energiebedrijven in Nederland. Zij verzorgen de productie, het transport en de levering van elektriciteit, gas, warmte en bijbehorende diensten (meten, beheren, installeren en factureren). In totaal bedienen zij circa twee miljoen zakelijke en huishoudelijke klanten.

Terug naar het overzicht