Nieuwe versie: DocSys.Web 3

Geplaatst op in de categorie nieuws

DocSys.Web 3 is beschikbaar. Deze nieuwe versie maakt gebruikt van de nieuwste technieken en zowel de gebruiksvriendelijkheid als snelheid zijn verder geoptimaliseerd. Hierdoor worden (digitale) tekstdocumenten, presentaties, spreadsheets, e-mailhandtekeningen en nieuwsbrieven nog makkelijker en sneller gegenereerd. Correspondentie is hierdoor altijd voorzien van de juiste gegevens en huisstijl. De eerste klanten werken al met de nieuwe versie. Andere klanten zijn bezig met de implementatie.

Ondersteuning Office 2013

Vanzelfsprekend ondersteunt DocSys.Web 3 diverse Office versies, waaronder Office 2013. DocSys.Web ondersteunt alle versies die Microsoft ook nog ondersteunt. Kijk hier voor het Ondersteuningslifecyclebeleid voor Microsoft-producten.

Nieuwe technieken

DocSys.Web 3 maakt gebruik van nieuwe technieken, bijvoorbeeld het .NET Framework 4.5.1. Daarnaast maakt de nieuwe versie gebruik van een ander type COM Add-in. Dit zorgt onder andere voor een nog betere integratie met bedrijfsapplicaties en informatiesystemen.

Installatievereisten

DocSys.Web kent de volgende installatievereisten:

  • Een Office versie die ook nog ondersteund wordt door Microsoft;
  • .NET Framework 4.5.1.

Niet installeren? DocSys Online, de cloud-oplossing

Liever geen installatie en helemaal klaar zijn voor het nieuwe werken? DocSys Online is onze cloud-oplossing voor documentbeheer en -creatie. Met DocSys Online maken mensen vanaf iedere locatie en met ieder device documenten in huisstijl, desgewenst kan dit rechtstreeks vanuit SharePoint. Bovendien kunt u fors besparen op Office 365 licenties.

Lees meer over DocSys Online

Tags

Terug naar het overzicht