Nieuwe website B-ware

Geplaatst op in de categorie nieuws

B-ware rondt met nieuwe website marktprofilering af

B-ware is de onafhankelijke ontwikkelaar van DocSys.Web. Met dit huisstijlpakket is het vanzelfsprekend dat al uw Office-documenten in huisstijl de deur uit gaan.

Inmiddels kan dit pakket veel meer dan alleen een logo op de juiste plaats zetten. Met de componenten van DocSys.Web is B-ware in staat om maatwerkoplossingen te leveren die het leven voor kantoormedewerkers makkelijk maken. Om een duidelijk profiel in de markt te houden richt de DocSys.Web-website zich op huisstijlautomatisering en B-ware zich op maatwerktrajecten voor documentcreatie waar kwaliteit en tijdbesparing het primaire doel zijn: B-ware Business Software maakt kantoorwerk makkelijk.

De anatomie van een simpele brief verklaart hoe de componenten van DocSys.Web voor kantoormedewerkers tot een spectaculaire tijdwinst kunnen leiden. Elke brief bevat altijd een geadresseerde en een afzender. Deze gegevens komen vaak uit uw CRM-(geadresseerde) of HRM-(afzender) (of ERP-) of administratiesysteem. Elke brief heeft een onderwerp met mogelijk referentiegegevens over voorgaande correspondentie. Steeds meer bedrijven hebben SharePoint of een DMS waarin de brief wordt opgeslagen met kenmerken (metadata) om deze eenvoudig op de juiste plek te archiveren en weer terug te vinden. Voorkom overtypen en tijdrovend routinewerk met behulp van datakoppelingen en intelligente tekstblokken, en realiseer een spectaculaire arbeidstijdbesparing.

Over B-ware Business Software

B-ware Business Software is de onafhankelijke ontwikkelaar van DocSys.Web. Met meer dan 150.000 gebruikers is dit de marktleider op het gebied van huisstijlautomatisering en documentcreatie. Met de componenten van DocSys.Web is B-ware in staat om maatwerkoplossingen te leveren die het leven voor kantoormedewerkers makkelijk maken. Doordat B-ware ook hoge eisen stelt aan oplevertijden en nazorg, is een klantenbestand opgebouwd met aansprekende namen als 365, Arcadis, KPN, Menzis, NIBC, NS, Nuon en vele ministeries en woningcorporaties.
Kijk bij Succesverhalen of op www.b-ware.com voor meer referenties.

Terug naar het overzicht