Ook 365 gebruikt DocSys.Web®

Geplaatst op in de categorie nieuws

Niet alleen een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl, bij 365 is ook een nieuwe manier van werken geïntroduceerd … Met behulp van DocSys.Web kunnen de medewerkers van 365 gemakkelijk de nieuwe huisstijl toepassen en gebruiken. En door gebruik te maken van de Multi Label Manager kan er ook eenvoudig gewisseld worden tussen de verschillende huisstijlen.

Omdat elke dag belangrijk is, is de huisstijlautomatisering van 365 ‘overnight’ ingevoerd met DocSys.Web. 365 is een nieuwe naam die elke dag werkt aan het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van mensen. Om maximale media-exposure te behalen, is de merkintroductie voorbereid onder absolute geheimhouding.

Binnen 365 vallen 3 pijlers, te weten 365/ArboNed, 365/KeurCompany en 365/Zin. Voor 365 is een vernieuwende en onderscheidende visuele identiteit bepaald. Bij de implementatie van de visuele identiteit is met de Multi Label Manager een gemeenschappelijk correspondentie- en huisstijlsysteem opgezet.

365 wilde maximale exposure van de lancering van het nieuwe merk. Hierdoor was absolute geheimhouding een voorwaarde. Door met dummy logo’s en werknamen te werken kon het huisstijlsysteem ontwikkeld en getest worden. Op de avond voor de introductie zijn de dummy logo’s en werknamen eenvoudig vervangen door de nieuwe 365-identiteiten in de Multi Label Manager van DocSys.Web. Hierdoor had 365 de garantie dat de 1.400 medewerkers op meer dan 100 locaties de nieuwe huisstijl foutloos en probleemloos konden gebruiken binnen alle MS Office-toepassingen, zonder de nieuwe identiteit te onthullen in acceptatie- en productietests.

Linda van den Bergh, Corporate Communicatie Manager 365 vindt dat de uitrol naar tevredenheid is verlopen. “Bij een indrukwekkende merkwissel als deze, wil je geen zorgen hebben over de huisstijlautomatisering. Het is een geruststellende gedachte dat deze is getest en klaar staat vóór de lancering.”

Wij feliciteren 365 met de succesvolle merkintroductie en danken Linda voor het vinden van een nieuwe toepassing voor de Multi Label Manager: het vooraf testen van een nog geheime identiteit.

website 365

Terug naar het overzicht