Wooncompagnie gebruikt DocSys.Web®

Geplaatst op in de categorie nieuws

De opdracht

Voor Wooncompagnie is het erg belangrijk dat haar medewerkers op een heldere en eenduidige manier communiceren naar de huurders en samenwerkingspartners. Zowel inhoudelijk als qua huisstijl moeten de documenten dezelfde uitstraling hebben, zodat de herkenbaarheid en bekendheid wordt vergroot.

Om de werkprocessen voor haar medewerkers zo efficiënt mogelijk te maken, is er een koppeling gemaakt met documentbeheersysteem eWorX.

Brieven en presentaties in huisstijl

Woningcorporatie Wooncompagnie heeft gekozen voor DocSys.Writer en DocSys.Impress. Met Writer kan op eenvoudige wijze alle correspondentie in huisstijl gemaakt worden. Voor presentaties wordt gebruik gemaakt van Impress. Daarmee kunnen de medewerkers gemakkelijk een presentatie maken in de huisstijl van Wooncompagnie of die van dochteronderneming Bouwcompagnie.

Door de functionaliteit van Impress uit te breiden met de Slide Assistant, heeft Wooncompagnie haar medewerkers een efficiënte manier geboden om presentaties te maken

DocSys.Web koppeling met eWorX

De koppeling van DocSys.Web met DMS eWorX van Square DMS biedt een drietal voordelen:

  1. Kenmerken van het met DocSys.Web gemaakte document worden automatisch geregistreerd en opgeslagen in eWorX
  2. DocSys.Web wordt gebruikt als documentgenerator, met gegevens vanuit eWorX genereert DocSys.Web een initiatiefdocument of antwoordbrief
  3. Via de gebruikersinterface van DocSys.Web kunnen gegevens opgevraagd worden vanuit eWorX

Migratie van SQL 2000 naar SQL 2005

Bij Wooncompagnie gaat de migratie van SQL 2000 naar 2005 plaatsvinden. DocSys.Web is hierop voorbereid.

­René Mackenbach, Hoofd ICT van Wooncompagnie, is zeer tevreden over het gebruik van DocSys.Web: “De medewerkers vinden het erg prettig dat de trefwoorden, bij het maken van een initiatiefdocument, automatisch door eWorX worden ingevuld. De medewerkers hoeven zich geen zorgen meer te maken over de plaatsing van het document onder de juiste documentsoort.”

Terug naar het overzicht