DocSys: de totaaloplossing voor het maken, delen en archiveren van documenten

U krijgt energie van uw werk, maar baalt dat u zoveel tijd kwijt bent aan het maken van documenten. Of het nu gaat om een e-mail, presentatie, offerte, brief of factuur, het is altijd een gezoek en gepuzzel om het goed te krijgen. Dat moet toch handiger kunnen? Ja, dat kan! Met DocSys maakt u met enkele klikken professionele documenten, foutloos en altijd in huisstijl.
Onze visie? Vereenvoudigen is verbeteren.

BEKIJK DE MODULESvraag gratis demo aan

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl

Integratie DocSys Online met SharePoint en Office 365 zorgt dat Cordaan altijd en overal in huisstijl communiceert

“Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys Online is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling.”
Nadia Pignato, Senior Communicatieadviseur Cordaan

DocSys.Web zorgt voor uniforme uitstraling NS

"Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheden gezien van DocSys. Een van de kernwaarden van NS is betrouwbaarheid. Wij eisen dit ook van onze leveranciers. Al jaren helpt DocSys op gebruikersvriendelijke en eenvoudige wijze bij het borgen van de huisstijl. Als organisatie maken wij een transitie naar marktwerking en klantgerichtheid. De ervaring met de huidige DocSys-suite maakt het mijn interne klant makkelijker om efficiënt van Office 2003 naar Office 2010 over te stappen."
Evert-Jan van Himbergen, Projectmanager Corporate Identity NS
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

DocSys borgt huisstijl Holmatro

Met B-ware hebben we op een eenvoudige manier een uniforme en efficiënte uitrol van onze documenten conform onze corporate identity gerealiseerd. Fantastisch! 
Gert Jan Uijtdewilligen, Manager Business Development & Corporate ICT

Gepersonaliseerde, foutloze correspondentie bij Menzis

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.”
Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis
Logo Wooncompagnie, tevreden gebruiker DocSys

Effectief documentmanagement door integratie systemen bij Wooncompagnie

"De medewerkers vinden het erg prettig dat de trefwoorden automatisch worden ingevuld bij het maken van een document. Als ICT-verantwoordelijke vind ik het belangrijk dat ik met DocSys.Web 100% garantie heb op het inbrengen van alle documenten in het DMS. Hierdoor kan ik met een gerust hart zeggen dat we de doelstellingen en resultaten halen met deze investering."
René Mackenbach, Hoofd ICT Wooncompagnie

Documenten altijd in huisstijl dankzij gepersonaliseerd Office-lint

“We zijn erg enthousiast over het nieuwe lint. De nieuwe knoppen helpen om sneller en gemakkelijker documenten in huisstijl te maken. Doordat de mogelijkheden overzichtelijk worden gepresenteerd kunnen gebruikers de handige functies sneller vinden. Ik hoor dat in de wandelgangen en merk dit ook aan de belasting van de Servicedesk. Collega’s van de afdeling communicatie zijn heel blij dat de documenten die gemaakt worden voldoen aan de huisstijlrichtlijnen.”
Senior medewerker servicedesk bij woningcorporatie
Logo Arcadis

Iedere afdeling van Arcadis maakt documenten in de juiste huisstijl

"Als kennisgedreven onderneming is het belangrijk voor ARCADIS dat wij onze kwalificaties bevestigen. De relevante beeldmerken van behaalde certificaten en kwaliteitsnormen verschillen per vakgebied en per land. Om knip- en plakwerk en gemiste kansen te voorkomen wilden wij dit borgen in onze huisstijl. Wij zijn tevreden over de flexibiliteit en meertaligheid van het huisstijlsysteem. Al onze documenten en presentaties stralen nu ARCADIS-kwaliteit uit."
Paulien Zijlstra, Communicatieconsultant ARCADIS
KPMG gebruikt DocSys Headlines voor digitale nieuwsbrieven

KPMG gebruikt het flexibele Headlines voor prachtige nieuwsbrieven

"De kracht van Headlines zit ‘m in de eenvoud. Nieuwe gebruikers zijn daardoor snel in staat om zelf nieuwsbrieven of uitnodigingen op te maken en te versturen, zonder uitgebreide training of begeleiding. Met name de opmaak van interne nieuwsbrieven kan als gevolg daarvan eenvoudig decentraal plaatsvinden, inmiddels door zo’n 250 gebruikers verdeeld over de KPMG-vestigingen in het land. En dat alles conform onze huisstijl."
Martin Janse, Projectleider CRM bij KPMG
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys

Strukton, een organisatie met diverse identiteiten profileert zich met één model

"Voor ons was het cruciaal dat het huisstijlsysteem eenvoudig door de werkmaatschappijen te gebruiken is én het beheer en onderhoud ons geen kopzorgen geeft. Wij kunnen zeer eenvoudig bedrijfsonderdelen toevoegen en wijzigen, terwijl de huisstijl volledig wordt geborgd. Doordat de modellen via het web worden geactualiseerd is onze IT-afdeling ook zeer tevreden met deze oplossing en gaat elk document bij elke werkmaatschappij in de juiste stijl de deur uit."
Esther Gruter, Communicatie Strukton

DocSys

DocSys is er ‘in verschillende smaken’. Er is altijd een oplossing die past bij uw infrastructuur. Omdat DocSys modulair opgebouwd is, kiest u alleen de modules die interessant zijn voor uw organisatie. Vanzelfsprekend kunt u op ieder moment eenvoudig uitbreiden. Flexibel en voordelig.

DocSys Online

DocSys Online is de volledige online oplossing voor documentcreatie. Maak documenten, presentaties en meer en verstuur e-mail in huisstijl vanaf iedere locatie en ieder device. Kies voor On-premise of SaaS.

Lees meer

DocSys.Web

DocSys.Web is de bewezen webbased oplossing voor documentbeheer en documentcreatie in huisstijl. Brieven, offertes en andere documenten zijn altijd voorzien van de juiste huisstijl en actuele gegevens.

lees meer

DocSys Desktop

DocSys Desktop is de clientbased variant van het documentensysteem. Correct huisstijllgebruik is geborgd in alle documenten, zonder dat u een uitgebreide infrastructuur of server nodig hebt.

Lees meer

Documentserver

De Documentserver is de serverbased documentgenerator waarmee u tijd bespaart. Genereer vliegensvlug een volledig gepersonaliseerde mailing voor duizenden mensen of laat complexe documenten samenstellen.

lees meer

Integratie DMS enz.

DocSys integreert feilloos met uw DMS, ERP-, HRM-, CRM- en overige systemen en databases. Koppelingen met o.a. SAP, Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics, DigiJust, PeopleSoft, Oracle, BusinessBase, Microsoft Outlook.

lees meer

Voor iedere organisatie

DocSys optimaliseert documentcreatie en document workflow. Dankzij de verschillende oplossingen en diverse modules hebben we voor iedere organisatie, voor iedere infrastructuur een passende oplossing.

Lees meer

Eneco gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
Logo Arcadis
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op