DocSys Desktop: lokaal geïnstalleerde software voor documentcreatie in huisstijl

Voor het MKB hebben we een speciale document generator ontwikkeld. DocSys Desktop is onze clientbased oplossing waarmee uw correspondentie van hoog niveau is. U heeft geen uitgebreide infrastructuur of server nodig om te borgen dat iedere medewerker moeiteloos prachtige (tekst)documenten, presentaties, e-mails en spreadsheets maakt. Altijd perfect in huisstijl en voorzien van actuele gegevens door integratie met uw DMS, ERP-, HRM- of CRM-systeem of andere systemen en databases. DocSys is gebruiksvriendelijk, vereenvoudigt onderhoud en beheer en voorkomt fouten.

Informatie aanvragen gratis demo aanvragen

Logo Wooncompagnie, tevreden gebruiker DocSys

Effectief documentmanagement door integratie systemen bij Wooncompagnie

"De medewerkers vinden het erg prettig dat de trefwoorden automatisch worden ingevuld bij het maken van een document. Als ICT-verantwoordelijke vind ik het belangrijk dat ik met DocSys.Web 100% garantie heb op het inbrengen van alle documenten in het DMS. Hierdoor kan ik met een gerust hart zeggen dat we de doelstellingen en resultaten halen met deze investering."
René Mackenbach, Hoofd ICT Wooncompagnie
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

DocSys borgt huisstijl Holmatro

Met B-ware hebben we op een eenvoudige manier een uniforme en efficiënte uitrol van onze documenten conform onze corporate identity gerealiseerd. Fantastisch! 
Gert Jan Uijtdewilligen, Manager Business Development & Corporate ICT

DocSys Desktop

DocSys Desktop is de clientbased variant van het documentensysteem. Met DocSys Desktop maken medewerkers altijd tekstdocumenten, e-mailhandtekeningen, presentaties, spreadsheets en digitale nieuwsbrieven in huisstijl. DocSys is gebruiksvriendelijk. Het beschikt over intuïtieve invulschermen en integreert met DMS, HRM-, CRM-, ERP- en overige systemen. Gegevens kunnen daardoor eenvoudig geïmporteerd worden. Snel, makkelijk en foutloos.

Gebruiksgemak

DocSys is erg gebruiksvriendelijk. Medewerkers maken eenvoudiger en sneller documenten, presentaties en meer, altijd in huisstijl en voorzien van actuele gegevens. Zoeken en overtypen behoren tot het verleden.

Lees meer

Altijd in huisstijl

Medewerkers werken altijd met de actuele huisstijlmodellen. Zelfs als zij oude documenten of presentaties hergebruiken wordt de actuele huisstijl toegepast. Zo bouwt u aan een herkenbaar merk.

Lees meer

Foutloze inhoud

Een Brievenboek met Standaarddocumenten en intelligente Tekstblokken zorgt voor controle over de inhoud van documenten. Kies een model met inhoud of voeg eenvoudig, zelfs automatisch, Tekstblokken in.

Lees meer

ERP, CRM, HRM, DMS

Haal informatie over uw producten en diensten en de gegevens van klanten, relaties en medewerkers eenvoudig rechtstreeks uit uw ERP-, CRM- of HRM-systeem en voorkom fouten. Sla ook automatisch op in uw DMS.

lees meer

Geen server nodig

U heeft geen uitgebreide infrastructuur of server nodig voor DocSys Desktop. DocSys Desktop kent een clientbased installatie. De modellen zijn wel centraal te updaten. Zo kunnen wijzigingen makkelijk doorgevoerd worden.

lees meer

Modulaire oplossing

Word, PowerPoint, Outlook, Excel, of equivalenten, voor elke (Office‑)applicatie is een module beschikbaar. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. DocSys is bij kleine en grote organisaties in gebruik.

lees meer

Client-based documentcreatie in huisstijl

Geen server nodig

Met DocSys Desktop kunnen bedrijven die geen uitgebreide infrastructuur en server hebben, toch het consequent gebruik van de huisstijl borgen.

Centraal updaten

We kunnen zorgen dat iedere medewerker altijd met de laatste versie van de modellen werkt, zonder dat iedere desktop (of laptop) los ge-update moet worden.

Modules

DocSys Desktop kent diverse modules en uitbreidingen. U kiest de modules die relevant zijn voor uw organisatie en betaalt dus alleen voor wat u nodig heeft. Doordat DocSys veel tijd bespaart is altijd sprake van een snelle Return On Investment (ROI). Bovendien gaat het niveau van uw correspondentie omhoog, zowel qua inhoud als opmaak. DocSys zorgt voor professionele correspondentie.

Getronics gebruikt DOcSys voor correspondentie in huisstijl
Alliander gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op