DocSys Online, de online documentgenerator voor correspondentie in huisstijl

Met deze cloud-documentgenerator kiest u voor zekerheid én onafhankelijkheid. Doordat alle sjablonen en tekstblokken online staan, werkt u 365 dagen per jaar vanaf ieder locatie en met ieder device. Correspondentie is automatisch in huisstijl en documenten zijn eenvoudig te maken en te archiveren dankzij koppelingen met bijvoorbeeld uw ERP-systeem en een Document Management Systeem zoals SharePoint.Office-365-SharePoint

Informatie aanvragen gratis demo aanvragen

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl

Integratie DocSys Online met SharePoint en Office 365 zorgt dat Cordaan altijd en overal in huisstijl communiceert

“Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys Online is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling.”
Nadia Pignato, Senior Communicatieadviseur Cordaan

DocSys.Web zorgt voor uniforme uitstraling NS

"Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheden gezien van DocSys. Een van de kernwaarden van NS is betrouwbaarheid. Wij eisen dit ook van onze leveranciers. Al jaren helpt DocSys op gebruikersvriendelijke en eenvoudige wijze bij het borgen van de huisstijl. Als organisatie maken wij een transitie naar marktwerking en klantgerichtheid. De ervaring met de huidige DocSys-suite maakt het mijn interne klant makkelijker om efficiënt van Office 2003 naar Office 2010 over te stappen."
Evert-Jan van Himbergen, Projectmanager Corporate Identity NS
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

DocSys borgt huisstijl Holmatro

Met B-ware hebben we op een eenvoudige manier een uniforme en efficiënte uitrol van onze documenten conform onze corporate identity gerealiseerd. Fantastisch! 
Gert Jan Uijtdewilligen, Manager Business Development & Corporate ICT

Gepersonaliseerde, foutloze correspondentie bij Menzis

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.”
Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis

DocSys Online

Impressie DocSys Online

 

 

Eenvoudige werkwijze

DocSys Online werkt met een overzichtelijke vraag-antwoorddialoog. Dankzij koppeling met uw systemen staat veel informatie al op de juiste plek. Door de live-preview ziet u direct de voortgang van uw document.

Eenvoudig documenten maken

Output management

DocSys kan koppelen met ieder systeem. Hierdoor kunnen documenten geautomatiseerd worden opgeslagen. U kunt documenten ook geautomatiseerd digitaal delen of afdrukken.

Output management

SharePoint , Office 365

DocSys Online integreert volledig met Office 365 en SharePoint. U kunt dus documenten maken rechtstreeks vanuit SharePoint. Integratie met andere systemen is vanzelfsprekend ook mogelijk.

lees meer over integraties

 

Office-onafhankelijk

Er hoeft geen Microsoft Office geïnstalleerd te zijn om DocSys Online te kunnen gebruiken. U kunt bijvoorbeeld ook gebruikmaken van Apache OpenOffice, Libre Office of Google Documenten.

Office of een ander pakket

 

On-premise of SaaS

DocSys Online is naar keuze On-premise te draaien of in de cloud. U kunt ook kiezen voor SaaS. Installeren is dus niet nodig. Kies de oplossing die past bij de infrastructuur van uw organisatie.

voor iedere infrastructuur

Bespaar op Office licenties

Kies voor de Online varianten van Office 365 en bespaar significant op Microsoft Office-licenties. Dankzij DocSys Online weet u zeker dat de huisstijl altijd geborgd is.

Snelle Roi, lang levensduur

Voordelen DocSys Online op een rij:

Het nieuwe werken 1: locatie-onafhankelijk werken

DocSys Online werk vanaf iedere locatie. met ieder device
DocSys Online, werk 365 dagen per jaar, vanaf iedere locatie

DocSys Online is volledig online en dus benaderbaar vanaf iedere locatie waar internet beschikbaar is.

Het nieuwe werken 2: werken met ieder device (BYOD)

DocSys Online is geoptimaliseerd voor tablets, smartphones, laptops en desktops. Bring Your Own Device (BYOD) en maak en bewerk documenten vanaf iedere locatie.

Single sign-on

Met de gegevens waarmee u inlogt, start u ook DocSys Online. DocSys Online maakt gebruik van Active Directory Federation Services (ADFS).

Huisstijl geborgd

Altijd de actuele huisstijl, de juiste opmaak van (digitale) tekstdocumenten, presentaties en meer, DocSys Online zorgt voor herkenbare, uniforme correspondentie. Ook in Outlook Online is uw e-mailhandtekening keurig verzorgd. Zelfs op tablets en smartphones die gebruikmaken van de Outlook Web App (OWA).

Live preview

Door de WYSIWGY-editor ziet u direct de voortgang van uw document.

Documentgenerator DocSys Online heeft WYSIWYG editor
DocSys Online heeft een WYSIWYG editor

Optimaal overzicht en eenvoudig onderhoud

DocSys Online biedt u een volledig digitaal Brievenboek. Alle huisstijlmodellen (sjablonen, templates), Standaarddocumenten en Tekstblokken staan op één plek. Hierdoor kost onderhoud en het doorvoeren van wijzigingen weinig tijd. U houdt de online huisstijl-correspondentie-omgeving van uw organisatie eenvoudig actueel.

Bespaar flink op Office-licenties

U kunt flink besparen op (Microsoft) Office-licentiekosten. Dankzij DocSys Online weet u zeker dat de huisstijl ook geborgd is bij medewerkers die werken met Office Online. De Office Online-licenties, bijvoorbeeld Office 365 Enterprise K1, kost €3,40 per maand. De goedkoopste licentie met volledig geïnstalleerde versies van Office en toegang tot SharePoint kost 19,70 per maand. U bespaart dus meer dan €16,- per medewerker, per maand. Rekent u maar uit wat u hierdoor bespaart op jaarbasis.

Microsoft Office-onafhankelijk

Er hoeft geen Microsoft Office geïnstalleerd te zijn om DocSys Online te kunnen gebruiken. U kunt bijvoorbeeld ook gebruikmaken van Apache OpenOffice, Libre Office of Google Documenten.

Platform- en browser-onafhankelijk

Foutloze correpondentie en documenten in huisstijl op ieder device
DocSys Online, browser- en platform-onafhankelijk, BYOD

Omdat DocSys Online volledig online staat, is het voor gebruikers platform-onafhankelijk. Windows, Linux, macOS, iOS, Android, ieder besturingssysteem wordt ondersteund. DocSys Online werkt met iedere recente browser.

On-premise, Cloud, Software as a Service SaaS

DocSys Online is naar keuze On-premise te draaien of in de cloud. U kunt ook kiezen voor Software as a Service (SaaS). Installeren is dus niet nodig. Kies de oplossing die past bij uw infrastructuur.

Open standaarden

DocSys Online voldoet aan open standaarden. Ook de output kan ook altijd in open standaarden geleverd worden.

Integratie, koppelingen: SharePoint en Office 365

Vanzelfsprekend kan DocSys Online koppelen met CRM-, HRM-, ERP-systeem of andere bedrijfsapplicaties en databases om informatie te verzamelen of op te slaan. DocSys Online kan documenten automatisch opslaan in uw Document Management Systeem (DMS). Vanzelfsprekend wordt ieder document voorzien van een uniek kenmerk en eventueel van de gewenste metadata.

Integratie OneDrive for Business

De koppeling met OneDrive for Business zorgt dat gebruikers documenten eenvoudig op kunnen slaan in hun eigen afgeschermde SharePoint Online omgeving. Documenten zijn privé tot ze actief gedeeld worden.

Adressenboek

Ook als er niet gekoppeld wordt met een CRM-, HRM-, of andere bron hoeft u niet iedere keer opnieuw adressen in te voeren. Sla adressen eenvoudig op in het adressenboek. U kunt desgewenst ook groepen aanmaken.

Afzenderboek

DocSys Online bevat een afzenderboek. U hoeft dus niet iedere keer opnieuw uw gegevens in te voeren. U kunt ook versturen namens een collega (dit werkt op basis van autorisatie).

Real-time dashboard managementinformatie

Het real-time dashboard geeft inzicht in het gebruik van modellen.

Responsive design

DocSys Online is volledig responsive en wordt altijd goed getoond op uw smartphone of tablet.

Volledig meertalig

DocSys Online is in de door u gewenste talen beschikbaar.

Lage belasting servicedesk

DocSys Online is zeer user-friendly. Door de hoge mate van usability zal de servicedesk met weinig incidenten te maken krijgen.

Uniforme werkplekervaring

DocSys Online zorgt voor een uniforme werkplekervaring.

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl
Ecorys gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op