DocSys.Web: bewezen webbased oplossing voor documentcreatie in huisstijl

Met DocSys.Web is uw correspondentie van hoog niveau. Iedere medewerker maakt moeiteloos prachtige (tekst)documenten, presentaties, e-mails, spreadsheets en meer, altijd perfect in huisstijl en voorzien van actuele gegevens door integratie met uw DMS, ERP-, HRM- of CRM-systeem of andere systemen en databases. DocSys.Web is gebruiksvriendelijk, vereenvoudigt onderhoud en beheer en voorkomt fouten.

Informatie aanvragen gratis demo aanvragen

DocSys.Web zorgt voor uniforme uitstraling NS

"Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheden gezien van DocSys. Een van de kernwaarden van NS is betrouwbaarheid. Wij eisen dit ook van onze leveranciers. Al jaren helpt DocSys op gebruikersvriendelijke en eenvoudige wijze bij het borgen van de huisstijl. Als organisatie maken wij een transitie naar marktwerking en klantgerichtheid. De ervaring met de huidige DocSys-suite maakt het mijn interne klant makkelijker om efficiënt van Office 2003 naar Office 2010 over te stappen."
Evert-Jan van Himbergen, Projectmanager Corporate Identity NS
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

DocSys borgt huisstijl Holmatro

Met B-ware hebben we op een eenvoudige manier een uniforme en efficiënte uitrol van onze documenten conform onze corporate identity gerealiseerd. Fantastisch! 
Gert Jan Uijtdewilligen, Manager Business Development & Corporate ICT
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys

Strukton, een organisatie met diverse identiteiten profileert zich met één model

"Voor ons was het cruciaal dat het huisstijlsysteem eenvoudig door de werkmaatschappijen te gebruiken is én het beheer en onderhoud ons geen kopzorgen geeft. Wij kunnen zeer eenvoudig bedrijfsonderdelen toevoegen en wijzigen, terwijl de huisstijl volledig wordt geborgd. Doordat de modellen via het web worden geactualiseerd is onze IT-afdeling ook zeer tevreden met deze oplossing en gaat elk document bij elke werkmaatschappij in de juiste stijl de deur uit."
Esther Gruter, Communicatie Strukton

DocSys.Web

DocSys.Web is de bewezen (client-server) oplossing voor documentbeheer en documentcreatie in huisstijl. Tekstdocumenten zoals brieven, offertes, contracten, rapporten en memo’s zijn altijd voorzien van de juiste huisstijl en actuele gegevens die rechtstreeks uit uw DMS, CRM-, HRM-, ERP- en overige systemen komen. E-mails worden altijd verstuurd met de juiste e-mailhandtekening en ook presentaties, spreadsheets en digitale nieuwsbrieven zijn altijd in huisstijl. Met DocSys verloopt documentcreatie soepel, snel en foutloos.

Gebruiksgemak

DocSys.Web is erg gebruiksvriendelijk. Medewerkers maken eenvoudiger en sneller documenten, presentaties en meer, altijd in huisstijl en voorzien van actuele gegevens. Zoeken en overtypen behoren tot het verleden.

Lees meer

Altijd de juiste huisstijl

Medewerkers werken altijd met de actuele huisstijlmodellen. Zelfs als zij oude documenten of presentaties hergebruiken wordt de actuele huisstijl toegepast. Zo bouwt u aan een herkenbaar merk.

Lees meer

Foutloze inhoud

Een Brievenboek met Standaarddocumenten en intelligente Tekstblokken zorgt voor controle over de inhoud van documenten. Kies een model met inhoud of voeg eenvoudig, zelfs automatisch, Tekstblokken in.

Lees meer

ERP, CRM, HRM, DMS

Haal informatie over uw producten en diensten en de gegevens van klanten, relaties en medewerkers eenvoudig rechtstreeks uit uw ERP-, CRM- of HRM-systeem en voorkom fouten. Sla ook automatisch op in uw DMS.

lees meer

Eenvoudig onderhoud

DocSys biedt een passende oplossing voor iedere infrastructuur en ondersteunt iedere client. Beheer kan op basis van bestaande IT-rechtenstructuur. Uw IT-afdeling hoeft niets speciaals in te regelen.

lees meer

Modulaire oplossing

Word, PowerPoint, Outlook, Excel, of equivalenten, voor elke (Office-)applicatie is een module beschikbaar. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. DocSys.Web is bij kleine en grote organisaties in gebruik.

lees meer

Web-based documentbeheer en -creatie in huisstijl

Eén centraal systeem voor het maken en beheren van documenten

DocSys werkt met huisstijlmodellen, een soort intelligente sjablonen. Een Brievenboek met Huisstijlmodellen, Standaarddocumenten en Tekstblokken, maakt dat opmaak en inhoud centraal beheerd en aangeboden worden. Zowel het maken van documenten als het onderhouden van teksten en huisstijl is hierdoor eenvoudig. Wijzigingen zijn snel organisatiebreed door te voeren en de hele organisatie werkt altijd met actuele modellen en inhoud. DocSys.Web is ook Offline beschikbaar. Dit betekent dat iedereen gewoon door kan werken wanneer er geen verbinding is met de webserver.

Modules

DocSys.Web kent diverse modules en uitbreidingen. U kiest de modules die relevant zijn voor uw organisatie en betaalt dus alleen voor wat u nodig heeft. Doordat DocSys veel tijd bespaart is altijd sprake van een snelle Return On Investment (ROI). Bovendien gaat het niveau van uw correspondentie omhoog, zowel qua inhoud als opmaak. DocSys zorgt voor professionele correspondentie.

Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
Eneco gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op