Altijd de meest recente informatie met SharePoint

Geplaatst op in de categorie nieuws

Versiebeheer en het terug vinden van documenten zorgt regelmatig voor onnodige frustratie. Documenten worden meestal heen en weer gemaild en opgeslagen op lokale netwerkschijven. Het zoeken naar een document kost vaak veel tijd en er wordt dikwijls niet in de meest recente versie van een document gewerkt. SharePoint biedt uitkomst. SharePoint biedt vele functionaliteiten en wordt steeds vaker als DMS en voor zaakgerichtwerken gebruikt.

Nooit meer nadenken waar je een document moet opslaan? Of hoe een document opgemaakt dient te zijn? Een documentgenerator met SharePoint-koppeling biedt uitkomst.

Met SharePoint is het onnodig om documenten heen en weer te mailen. Er kan eventueel (automatisch) een link gestuurd worden naar de juiste plaats op SharePoint of er kan eenvoudig op SharePoint gezocht worden naar het document. Handig, want SharePoint houdt bij wat de meest recente versie is en wie het document heeft bewerkt. Tevens is SharePoint van ieder device te bereiken omdat het een cloud-oplossing is.

Online documentgenerator voor correspondentie in huisstijl

DocSys Online: met deze cloud-documentgenerator staan alle sjablonen en tekstblokken online en kan er eenvoudig vanaf ieder locatie en met ieder device gewerkt worden. Correspondentie is automatisch in huisstijl en documenten  zijn eenvoudig te maken en te archiveren dankzij koppelingen met bijvoorbeeld het ERP-systeem en een Document Management Systeem zoals SharePoint. DocSys Online is compatibel met Office 365.

Informatie aanvragen

  • * Velden met een sterretje zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tags

Terug naar het overzicht